У Великій Британії на 50-му році пішов із життя популярний вокаліст гурту. Англійський виконавець Кіт Флінт вчинив самогубство в минулі вихідні. Інформацію офіційно підтвердили представники групи The Prodigy в соціальній мережі Instagram-акаунті.

За словами колег, виконавця Кіта Флінта знайшли мертвим у його будинку в графстві Ессекс, Великобританія, 4 березня. О 8 ранку на місце події негайно викликали поліцію і швидку допомогу, після чого фахівці констатували смерть чоловіка.

За офіційною інформацією музикантів з групи The Prodigy, 49-річний Кіт Флінт покінчив з собою в минулі вихідні.

"Новини правдиві, я не можу повірити, що кажу це, але наш брат Кіт покінчив з собою у вихідні. Я в шоці, страшенно злий, растеряный і розбите серце ..... r.i.p. брат Ліам," - повідомляється в офіційному акаунті групи The Prodigy в Instagram, про те, що Кіт Флінт покінчив з собою

Нагадаємо, раніше наш портал писав, що помер соліст The Prodigy. За інформацією видання The Sun, музиканта знайшли у його будинку в Ессексі (Великобританія). Причини смерті наразі встановлюються.

Популярні новини зараз

Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

Поліцейські констатували смерть о 8.10 ранку за місцевим часом в понеділок, 4 березня. Як зазначили співробітники правоохоронних органів, смерть Флінта настала природним шляхом і не є для них підозрілою. На місці трагедії ведеться розслідування.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Atlas Weekend 2018: Винник переплюнув The Prodigy. Українські вовчиці нарешті отримали від свого кумира цілий фонтан емоцій.

Як і очікувалося, на виступ Олега Винника прийшли сотні слухачів, які активно підспівували слова знаменитих хітів. Користувачі мережі активно обговорювали те, що відбувається, зазначивши, що артист за кількістю глядачів перевершив навіть культовий гурт The Prodigy, яка була хедлайнером фестивалю минулого року.

Крім того, в США помер легендарний музикант, який завоював 4 Оскара і 9 Греммі.