Українські артисти Софія Ротару, Таїсія Повалій, Вєрка Сердючка, Alekseev і Максим Барських виступили в Дюссельдорфі на концерті "Пісня року" разом з російськими зірками.

Відповідні фото і відео з'явилися в мережі.

"Пісня року" є традиційним російським концертом, тільки проходить він у Німеччині. Крім названих українських артистів на афішах концерту раніше був зазначений колектив KAZKA. Проте пізніше з'явилася інформація про те, що сталася помилка.

У свою чергу російські ЗМІ повідомляли, що KAZKA просто не хотіли потрапити в скандал перед Нацотбором на Євробачення.

Популярні новини зараз

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

А ось наставник KAZKA Андрій Данилко, Барських, Софія Ротару та інші скандалу не побоялися і виступили разом з Лолітою Мілявською, Миколою Басковим та іншими.

Раніше повідомлялося, що співак з Дніпра Олександр Тесленко підкорив Dan Balana, в результаті чого суддя віддав художник останнє місце в команді.

Музичне шоу "Голос країни" набирає обертів все швидше. Вся країна із завмиранням серця дивиться випуски нового - 9 сезону шоу.

Олександр Тесленко народився в Дніпрі. Зараз хлопець навчається в Києві в інституті музики імені Глієра. Йому всього 18 років.

Олександр виконав ліричну пісню "When I Was Your Man" Бруно Марса. На останніх секундах виступу хлопця Dan Balan розгорнув своє крісло.

Нагадаємо, в мережу злили фото "папіка" Ані Лорак. Скандал навколо розлучення Ані Лорак з чоловіком Муратом обростає все новими чутками та пересудами.

Як повідомляв Знай. ua, Данилко пройшовся Зеленському і MARUV. Вони точно не хотіли ніякого зла, а все інше - недопрацювання організаторів.

Знай. ua писав, що Софія Ротару покинула свій улюблений будинок. Окупанти змусили відому співачку Софію Ротару закинути свій особняк у Криму.