Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість разом з чоловіком Владом Топаловим стали щасливими батьками сина Михайлика, а артистка набрала зайву вагу, яку швидко скинула, завдяки спорту і правильному харчуванню. Так, Регіна відправилася на відпочинок в сонячний Дубай і залишилася просто в захваті, а от шанувальники запідозрили молоду матусю в новій вагітності, адже її живіт виглядає круглим в білій сукні.

"друзі , цей пост не на правах реклами, а просто рекомендація і захоплення. Я перший раз відпочиваю в Дубаї, раніше була тільки проїздом на пляжі 🏖, де моя бідна дупа стала бордового кольору , і весь наступний переліт я благала стюардесу дозволити мені летіти стоячи 😁. За багато років подорожей я третій раз зустрічаюся з таким бездоганним сервісом ( перший був в Індії, другий - в Таїланді). Від того моменту, як я подумала, до реалізації думки проходить хвилин 5 🙈
Мені тут навіть не потрібно відкривати рот, щоб про щось попросити. Батлери ніби знають наперед, що гостям потрібно забронювати столик у ресторані , випрати речі, знайти для племінника безглютеновое мигдальне молоко 🥛 . Боже, хіба таке буває? 🙈🙈🙈
Дубай здається мені містом майбутнього! Надихає дуже і змушує розвиватися.", - поділилася радістю Тодоренко. Фолловери взялися коментувати: "Мені здається, що це старе фото і вона тут вагітна?", "Ти,що знову вагітна???", "Ти вагітна ??🧐", "Наче знову вагітна 😁", "А живіт ...це старе фото?".

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Показати ще

У результаті сама Регіна не витримала і вирішила спростувати чутки, заінтригувавши того фото в купальнику:

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.