Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя. Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все з'являються нові фото. Так і в цей раз танцюрист поділився забавним знімком, зробленим, мабуть, під час якогось світського заходу або корпоративу.

На своїй сторінці в соціальній мережі Влад Яма виклав фотографію, на якій постав на огляд публіки в незвичайному, і навіть комічному образі. На знімку танцюрист з'явився в ошатному сірому костюмі-трійці з білою сорочкою, але без краватки або метелика. Шоумен тримає в одній руці мікрофон, а другою кудись показує з дуже серйозним виразом на обличчі.

У підписі до фотографії Влад Яма жартівливо написав: "А ТИ вже написав, що «весна прийшла»?". Численні шанувальники зоряного танцюриста не залишилися байдужі до такого милого фото і почали активно обговорювати. Фани в захваті від забавного образу свого улюбленця і засипають його компліментами в коментарях.

"Головне, щоб весна була в душі! Чого Вам бажаю! А Ви світлий, Влад. Дивилася "Танцюють всі", ой який ви красень, з почуттям гумору, такту і без корони на голові", "Прийшла, тільки вчора заметіль і знову багато снігу. Але сьогодні сонце і це добре", "А де весна?", "Ні, вже біжу писати", "Ні, а треба було?", "Я весна, ночі без сну, я принесу за собою", "Запахло весною. Хуртовинам відбій", "Так, звичайно", "У нас ще в Харкові сніг випав і холодно, весна не прийшла", "Владислав, та вже і так видно, що весна!", "Ні. Весна приходить 21 березня", "Це наказ?", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівних фото з маленьким Потапом в сукні.

Популярні новини зараз

Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи

Додаткова підтримка пенсіонерів: нова виплата 944 грн на місяць

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Також портал "Знай.uа" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками" зробить те, чого ніхто не очікував.