Співак, танцюрист і шоу-мен Монатік гастролює більше, ніж будь-яка зірка, і практично весь час проводить у роботі. Зрозуміло, з ним відбувалися численні незвичайні і цікаві випадки. Не так давно Монатік відкрив карти і розповів своїм численним шанувальникам про незвичайні і забавні випадки, які запам'яталися йому самому найбільше.

Монатік: фотосессія

Перший випадок, за словами артиста, стався в Одесі на великому сольному концерті. На подію прийшла половина міста, люди в нетерпінні чекали, коли зірка вийде на сцену. Але щось йшло не так - апаратура не включалася, концерт було неможливо почати, і ні про яку музику мова навіть не йшла. Неув'язка тривала близько години, коли Монатік зрозумів – не можна так знущатися над улюбленою публікою, потрібно щось робити. І, взявши мікрофон, Дмитро пішов на сцену.

Монатік у житті

Співати не можна – ні музики, що ж робити? Талановитий молодий чоловік недарма носить звання "мультиартиста", і у цей вечір він відкрив у собі ще один талант. Почавши розмовляти з багатотисячною публікою, Монатік провів стендап-шоу! Причому – без підготовки, сто відсотків імпровізуючи. Потім, коли музика запрацювала, відбувся концерт, який шанувальники ніколи не забудуть!

Популярні новини зараз

ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів

Пенсіонерам готують круті зміни з новими сумами – виплати зростуть на 1500 грн

Жінка зі США займалась сексом з 20 чоловіками: знайшла задоволення з одруженими

Статус "дитини війни" та 15 тисяч на місяць: що потрібно робити

Показати ще

Монатік (Monatik)

А другий незвичайний випадок, який згадує зірка, що стався з ним в Білорусі. Великий концерт, величезна публіка, вся увага прикута до сцени. Монатік виходить під звуки бурхливих оплесків та криків, і тут же… падає зі сцени! На щастя, жодних травм не було, артист тут же встав на ноги і продовжив пісню. Недаремно минули роки тренувань, хореографії та брейк-дансу – він піднявся так спритно, що напевно не всі глядачі помітили казус.

Раніше ми писали, що у Instagram-акаунті Дмитра Монатіка з'явилася нова тенденція – співак все частіше ділиться зі своїми підписниками моментами з особистого життя, публікує зворушливі фото зі своїми синами повідомляє Cosmopolitan.

Ось і днями артист зворушив передплатників рідкісним сімейним знімком, на якому позує разом зі своїми синами – втрьох вони повністю поглинені грою на фортепіано, і виглядають, як справжня рок-група.

Нагадаємо, раніше "Знай.uа" писав про те, як популярний співак Монатік ретельно оберігає свою сім'ю від зайвої уваги громадськості та ЗМІ.

Як повідомляв "Знай.uа"українська співачка Тіна Кароль у ефірі "Голос країни" приревнувала Дана Балана до учасниці.

Як повідомляв Знай.ua, Потап зізнався в любові 16-річній дівчині.