24-річна киянка Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Instagram-модель частенько публікує відверті фото у мережі і не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. А ще, напевно, ніхто з підписників не бачив її без густого макіяжу і в нормальному повсякденному одязі.

В цей раз Instagram-модель опублікувала фотографію, на якій з'явилася в спокусливому образі і зухвалій позі. Для пікантної фотосесії Альона одягла червоний комплект білизни, який ледь утримує її величезний силіконовий бюст. Дівчина сфотографована як би зверху, вона тримає в руках засоби по догляду, які рекламує. У підписі до фотографії Альона Омович розповіла про те, як доглядає за собою.

"Дівчата, у мене не завжди була ідеальна шкіра на обличчі. Так склалося, що у мене жирний тип шкіри, тому вона схильна до висипань. Але оскільки я кардинально переглянула харчування (а це одна з перших причин появи прищів) і виключила продукти, від яких йдуть висипання, так само мені мій косметолог підібрав дуже круту серію по догляду за обличчям від @mmonnalli. З mmonnalli ви забудете про проблеми зі шкірою. Напишіть в дірект @mmonnalli і вам підберуть засоби під ваш тип шкіри. Завдяки цій серії я давно забула про проблеми зі шкірою. Дівчатка, що Вам допомогло в боротьбі з недосконалостями на обличчі? Діліться засобами в коментарях", - написала модель.

Така публікація не залишилася без уваги шанувальників моделі. Фолловери почали дуже активно обговорювати нове фото на сторінці Альони. Багатьом сподобався знімок, і вони засипають дівчину компліментами, а деякі не в захваті від її переробленого тіла. Інші ж діляться своїми секретами, як і просила модель.

Нагадаємо, нещодавно майже гола українська Кардашьян прикрилася живою змією.

Популярні новини зараз

Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.