Учасниця "золотого складу" групи "ВІА Гра", українська співачка і продюсер Надія Мейхер довела, що багатодітні матері можуть мати чудову фігуру. Так, 36-річна Надія Мейхер, вразила своїх шанувальників ідеальним тілом в стильному вбранні. Спокусливі фото співачки з'явилися на її сторінці в соціальній мережі Instagram.

Так, на фотографіях, які з'явилися на сторінці Надії Мейхер, вона постала на огляд публіки в спокусливому образі. Для фотосесії зірка одягла спокусливу бежеву сукню, під якою не видно білизни. Поверх сукні Надя наділа світлу пір'яну накидку. Артистка сидить у чорному кріслі в незвичайній позі і млосно дивиться в камеру. Її коротке волосся укладене в стильну зачіску, а на обличчі легкий макіяж. Надя сидить так, що погляду публіки відкривається неймовірний вид на її декольте.

У підписі до фотографії Надія Мейхер рекламує власний бренд: "Творча Майстерня @meiher_by_meiher зустрічає весну разом з клієнтами! Презентує нову колекцію, і даруємо знижки -20%; -50%, а також поточні колекції -85%. При купівлі 4 одиниць – 5 в подарунок! Запрошуємо Вас наші улюблені за адресою вул. Шота Руставелі 40/10", - написала співачка, а також вказала номер телефону своєї студії. Шанувальники в захваті від нової фотографії на сторінці Надії Мейхер. Фанати засипають зірку компліментами в коментарях.

"Ох, Надія", "Красуня", "Надя, яка Ви жіночна", "Ну, хороша! Немає сил дивитися!", "Краса, світ врятує краса! Милі і красиві, звичайно кохані і бажані", "Надія, ви дуже красива і жіночна", "Спасибі твоїм батькам за таку чудову Надію", "Найкрасивіша! Не зрівнятися з Брежнєвою!", "Як завжди – сама-сама!", "Надя красуня", "Така принадна, за це ще більше любові до вас. Надія справді щастя", "Надя, ви така класна! Яка є, як кажуть, без пафосу і понтів. Ви дуже багатогранні і цікаві!", - пишуть в коментарях.

Нагадаємо, розкішна Надія Мейхер спокушає мережу зухвалим образом.

Популярні новини зараз

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, чарівна Надія Мейхер закохала мережу новою фотосесією.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Мейхер зачарувала мережу спокусливим фото.