Відомий російський співак Філіп Кіркоров опинився у вельми незручній ситуації. В мережі опублікували відео, на якому поп-король у білій шубі прибув на поїзді в Бурятію в місто Улан-Уде. Задоволений Кіркоров визирає з вікна вагона і озирається по сторонах, сподіваючись побачити натовп фанатів. Але, на жаль, артиста ніхто не зустрів. Лише один чоловік з фотоапаратом. Не знайшлося прихильників, готових чекати Філіпа Бедросовича на морозі.

У своєму Instagram Кіркоров дякує бурятам за теплий прийом:

"Спасибі, Бурятія, за гостинність! Спасибі, Улан-Уде! Незабутні гастролі, природа і публіка!".

Крім того, російський співак похвалився, як в Читі його, у тих же білих шатах, радо зустріли прихильники. На один день артистові довелося перервати гастрольний тур по Забайкаллю і повернутися в Москву, щоб взяти участь в записі програми, присвяченої його колишній дружині Аллі Пугачовій.

Філіп Кіркоров

Популярні новини зараз

Залишаться без пенсій: кого з українців позбавлять виплат, 7 категорій

"Далі буде жах": астролог дав детальний прогноз щодо планів Путіна на Україну

Ні чим не погидують: в ухилянтів-боржників відбиратимуть останнє, в тому числі і особисті речі

Чоловіків застерегли від помилки у ТЦК: читайте уважно

Показати ще

Нагадаємо, відомий скандальний російський співак Філіп Кіркоров часто ділиться з фанатами новими кадрами на сторінці Instagram. Знаменитість виставив спільні фото і відео з екс-дружиною Аллою Пугачовою та її нинішнім чоловіком Максимом Галкіним. Так, зіркова трійця позувала на зйомках шоу "Сьогодні ввечері", у випуску, присвяченому ювілею Примадонни.

"Ну ось і «secret mission”, яка зірвала мене з Гастролей по Далекому Сходу всього на один день - відзняли на ПЕРШОМУ КАНАЛІ @1tvприголомшливу програму «СЬОГОДНІ ВВЕЧЕРІ» у МАКСИМА ГАЛКІНА @maxgalkinru ,присвячену Ювілею нашої АЛЛИ @alla_orfey . Не пропустіть ефір 13 квітня на Першому Каналі", - анонсував Кіркоров.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.