Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова, яка зі шкіри геть лізе, щоб продемонструвати в мережі своє "розкішне життя", все частіше розчаровує фоловерів своїми публікаціями в Instagram. Артистка постійно публікує рекламні пости, чому її прихильники почали переживати за добробут своєї улюблениці. А безглузді витівки Волочкової тільки засмучують навіть найвідданіших фанатів. Так, цього разу Настя вирішила показати черговий шпагат, але тепер вже вертикальним.

На фотографії, яку Волочкова опублікувала в мережі, вона позує в компанії свого друга і сусіда Микити Джигурди. І це фото могло б бути милим, тільки от Настя трохи зіпсувала "милоту", закинувши ногу на плече Джигурди, хоча, може здатися, що вона закинула ногу йому на голову. У підписі до фотографії Волочкова обурилася тому, що всі вітають один одного з приходом весни.

"Люди добрі, як ви? Послухайте. Всі поголовно пишуть привітання з першим днем весни... Ну що, свят не вистачає? Або приводів нагадати про себе, мабуть. Яка весна? Визирніть на вулицю. Я зі свого будинку поїхала в місто... Бруд, сльота, калюжі, пробки, злі обличчя водіїв і облитих калюжами перехожих. Весна прийшла. Є з чим вітати. Ну нерозумно ж прив'язуватися до календаря. А у нас з Микитою @instadzhigurda (БЕЗ ПРИВ'ЯЗКИ ДО ПЕРШОГО ДНЯ ТИПУ ВЕСНИ), була чудова фотосесія з мега фотографом міжнародного класу Оленою @studio_lenina555. Так позитивно було! Чекайте результатів! Якщо перегорне, там на фото і дочка Олени – Алла. Але їх як дві сестри можна представляти. Такі красиві і молоді! Розговорилися в кулуарах після сесії і погодилися з тим, що молодість – це доброта, світло душі і сексуальності! Снігові пластівці летять в скло мого майбаха. І вас зі святом весни всіх. З першим днем", - написала Настя.

Варто відзначити, що нещодавно Настя відключила можливість коментування своїх публікацій, що дуже засмутило її фанатів. Так що фолловери не змогли висловити свою думку з приводу Настиних рогаток. Відзначимо також, що напередодні балерина вже написала довгий пост про те, що змусило її прибрати коментарі.

Нагадаємо, Волочкова перегрілася на Мальдівах і сіла голою попою в сніг.

Популярні новини зараз

Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.