Відомий російський співак Микола Басков, який оскандалився спільною з Кіркоровим піснею "Ібіца", часто ділиться з фанатами подробицями особистого і творчого життя на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Холостий артист раз у раз з'являється в компанії різних жінок, і не тільки на фотографіях папараці, але і на тих, які сам публікує в мережі. Так, в цей раз Басков засвітився в компанії скандальної української співачки Таїсії Повалій.

На своїй сторінці в соціальній мережі Микола Басков опублікував фотографію, на якій позує разом з втікачкою Повалій. Схоже, російський артист і скандальна українська співачка беруть участь у спільному проекті. На знімку, який з'явився в записі Баскова, він постав на огляд публіки в ошатному чорному костюмі з білою сорочкою. Повалій теж позує в чорному – на ній якась безформна кофта і розпущене волосся.

У підписі до фотографії Микола Басков написав: "Вечір буде незабутнім!!! І знову у творчому тандемі з @tpovaliyofficial". Варто відзначити, що схоже фото з'явилося на сторінці Повалій, а в підписі до нього вона назвала Баскова своїм другом. Така публікація не залишилася без уваги численних шанувальників Баскова і Повалій. Фолловери почали активно коментувати знімок – частина з них пишуть компліменти, а інші залишають невтішні коментарі.

"Обожнюю ваш дует", "Знову втекла в Рашку, все не вгамується", "Пісні у вас класні! Але Повалій дуже перестаралася з операціями та уколами на обличчя. Лиця у неї просто немає, воскова фігура", "Капець, яка Повалій стара", "Хм, вам голови ніби від іншого тіла приклеїли, а так добре", "Коля ззаду піонер, а спереду пенсіонер", "Які ж ви гарні! Дует на всі часи", "Миколка, що сталося?" – пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, понівечений Басков прийшов послухати Лободу, але зіпсував усім настрій.

Популярні новини зараз

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Українців попередили про "важкі" платіжки за світло

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Басков завалив опухлу Волочкову квітами.

Також портал "Знай.uа" писав, що Повалій перелякала наслідками пластики.