Всесвітньо відома світська левиця Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, порадувала фанатів в Instagram новеньким кадром. Знаменитість похвалилася дуже ніжним чорно-білим фото, роблячи селфі зі старшою донькою Норт. Так, артистка позувала з малятком щока до щоки, зворушивши шанувальників.

"😍", - лаконічно підписала Кардашьян. За 21 годину знімок встиг зібрати понад 2,1 млн. лайків. Фолловери залишилися в захваті і почали розхвалювати щасливу матусю трьох дітей. Втім, були і ті, хто не зрозумів, який з малюків Кім зображений на фото - Норт або ж молодший син Сейнт, адже всі діти Кардашьян та Уеста схожі між собою, як дві краплі води.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кім Кардашьян вибралася на пляж в срібному бікіні, проте шанувальники помітили недобре. Деякі вирішили, що Кім занадто захопилася схудненням і тепер не схожа сама на себе.

Також знаменитість вирішила розповісти про нові відтінки тіней її власного бренду KKWBEAUTY. Фанати ж підняли зірку на сміх, адже одна її нога виявилася значно більше іншої.

А ще Кім позувала в образі сексуальної служниці, виставивши напоказ усі свої принади.

Популярні новини зараз

Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень

Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще