Ангел Victoria's Secret 23-річна модель, зірка реаліті-шоу і молодша сестра знаменитої Кім Кардашьян Кендалл Дженнер обожнює привертати до себе загальну увагу, що успішно робить на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Дівчина відома своїми епатажними витівками, а ще вона є однією з найдорожчих моделей світу.

Так, в цей раз у своєму Instagram Кендалл виклала спокусливі фото і відео, які завоювали сердечка користувачів своєю красою, магнетизмом і сексуальністю. На фотографії модель з'явилася на огляд публіки в ніжному і світлому образі в рекламі. Як виявилося, модель стала обличчям рекламної кампанії кросівок бренду Adidas. На своїй сторінці в мережі Кендалл виклала фото і відео зі зйомок тієї самої реклами кросівок.

У цій публікації модель з'явилася в коротенькому білому топі без бретелей, і рожевій спідниці незвичайного фасону. Також на ній чорні колготки-сітка і, що найважливіше, ті самі кросівки, які вона рекламує. Волосся моделі розпущене, а на її обличчі легкий макіяж. В коротенькому відео Кендалл згинається в неприродній позі, втім, як і на фотографіях зі зйомок реклами.

У підписі до посту Кендалл Дженнер розповіла, що приєдналася до бренду Adidas. "Don’t mind me #adidasSLEEK @adidasoriginals #createdwithadidas #adidas_Ambassador", - написала модель. Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати публікацію моделі. Фанати засипають дівчину компліментами в коментарях і вітають зі співпрацею з відомим брендом.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що Кендалл Дженнер прийшла на світську вечірку "Оскара" без трусів. Такий наряд викликав жваві обговорення в мережі.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кендалл Дженнер показала, як сім'я Кардашьян відзначила День подяки.

Також портал "Знай.uа" писав, що напівгола Кендалл Дженнер перетворилася на розпусну школярку.