Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася черговим шпагатом, правда тепер вже догори ногами. Так, артитска в білому бікіні буквально протерла боксерський ринг елітного фітнес-клубу, адресувавши послання "злісним тіткам", маючи на увазі хейтерів.

"Мої добрі, мої любі недолюблені тітоньки. Золоті мої. Як же ви скучили за вимкненими комментам.🤣 Сонечка. Давайте позитив у вашу недолюблену енергію! Ось вам шпагат. Повторюйте! Це не складно. Найпростіший елемент показую. Розтягуйтеся, мої хороші.💃🏼", - поділилася емоціями Волочкова. Фолловери ж ніяк не змогли відреагувати на кумедну ситуацію, адже хитра балерина приховала коментарі. Варто відзначити, що через провокаційні шпагати, кадри голяка в снігу і крижаній купелі, а також скандальних романів Анастасія отримувала безліч критии і негативу на свою адресу, проте замість того, щоб прислухатися до турботливих порад шанувальників, просто вирішила більше їх не слухати.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.

Популярні новини зараз

Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все

Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще