Україні не варто відмовлятися від участі в міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення 2019", так як у Національному відборі виступило багато гідних виконавців.

Так вважає український шоумен і продюсер, член журі Національного відбору Андрій Данилко, який пояснив у коментарі "Обозревателю", хто може поїхати на Євробачення замість MARUV.

"Я вважаю, що не треба відмовлятися, є абсолютно хороші представники, які можуть поїхати. Якщо MARUV відмовилася або її змусили відмовитися, то повинен їхати виконавець, який займає друге місце – Freedom jazz. Якщо вони відмовляються, то йдемо далі, на третьому місці KAZKA, нехай вони їдуть. Якщо і KAZKA відмовиться, то беремося за четверте місце. І так далі".

Андрій Данилко

Данилко заявив, що учасники Нацвідбору дуже страждають від тиску з різних сторін.

Популярні новини зараз

Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку

ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки

Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Показати ще

"Люди, які брали участь у Нацвідборі, самі в шоці, я дивлюся на них, і мені так шкода цих хлопців. Згадую себе, коли я сидів у костюмі Вєрки Сердючки на прес-конференції, і мені кажуть: "Як ви можете представляти Україну? Це ганьба". Хлопці, представляти Україну може тільки її президент, я уявляю жанр, який є в Україні, на музичному конкурсі".

Шоумен переконаний, що всі політичні точки зору учасників необхідно було оговарить до початку прямих ефірів.

Maruv, учасниця Національного відбору України на Євробачення 2019

"Якщо такий час у нас, купа нюансів, будь ласка, вирішуйте це до конкурсу. Вирішіть всі, візьміть відбитки пальців, сфотографуйте в профіль і анфас, як у СІЗО, нехай аналізи здадуть, а потім проводите відбірковий тур. Ми не питаємо, хто у кого родичі, де хто виступає, і якщо це дуже важливо, а в наш час – безсумнівно важливо, то вирішіть це до Нацвідбору. І нехай виходять виконавці, які не заплямовані".

Скандали, які спалахнули на Нацвідборі в цьому році дуже засмутили Данилка.

Андрій Данилко, суддя Національного відбору України на Євробачення

"Так як ми живемо в цій країні, я нічому не дивуюся. Я, звичайно, був у шоці від того, що відбувається там. Це було жахливо, але, на жаль, ось такий час. Можу відповідати тільки за оцінки, які я ставив, і за коментарі, які я давав за виступами конкурсантів. А як скандали оцінювати? А як мені треба було оцінювати, коли мене спалювали на Майдані? Як таке може бути взагалі? Я їду представляти країну, а мене знищують, як таке може бути?".

"Але те, що зіпсували свято, зіпсували фінал і влаштували 37-й рік – це не просто жахливо. Їхнє щастя, що я не влаштував там переворот. Намагався якось врятувати ситуацію".

Андрій Данилко, суддя Національного відбору України на Євробачення

Нагадаємо, Романенко розповів, чим MARUV відрізняється від Порошенка.

Як повідомляв Знай.uа, стали відомі гонорари MARUV в Росії: скільки коштує батьківщина.

Також Знай.uа писав, MARUV не буде представляти Україну на Євробаченні 2019.