Нещодавно на каналі "Україна" повідомили про те, що Наталія Холоденко почала працювати у них і є однією з ведучих популярного проекту "Без паніки". В одному зі своїх інтерв'ю відомий психолог розговорилася і розкрила подробиці свого розлучення з чоловіком. Варто відзначити, що практично відразу після того, як жінка перенесла не найприємнішу подію, вона закрутила новий роман і навіть встигла завагітніти.

Довгоочікуване поповнення у новій родині Наталії очікується в найближчий час, але якимись особливими подробицями свого особистого життя ведуча не поспішає ділитися. Вона розповіла: "Я намагалася ніколи особливо не афішувати події у своїй родині. Коли всі публічно, це негативно впливає на сім'ю. До речі, моя публічність стала одним з факторів, який вплинув на розлучення. Адже народжуються якісь чутки. І незалежно від того, коментуєш ти їх чи ні, – вони продовжують впливати на твоє життя".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що з причини недавнього скандалу навколо фіналістки Національного відбору Maruv телеканал СТБ може відмовитися від його проведення. Прес-служба каналу заявила: "Чотири роки СТБ проводить Нацвідбір за правилами, затвердженими НГТУ. СТБ проводить відбір і його трансляцію за власні гроші. Три роки ми надавали підтримку переможця національного відбору. Ця підтримка в тому числі включала підготовку номера та інше супроводження під час поїздки та участі в конкурсі. Враховуючи ситуацію, що склалася, ми будемо міркувати над тим, чи є нам сенс в подальшому брати участь у проведенні національного відбору на Євробачення".

Популярні новини зараз

У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція

Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки"

Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа": спроби Анастасії Волочкової заманити підписчиків на свій аккаунт у соціальній мережі нічого, крім сміху, вже не викликають, оскільки фантазія скандальної балерини явно вичерпалася. Всі її пости зводяться до публікації нових знімків зі шпагатом, відрізняються лише місця проведення зйомки.

Також "Знай.uа" писав, що Ольга Бузова частіше викликає обурення своїх фанатів новими публікаціями, ніж схвалення. Нещодавно вона виклала новий знімок, який її фанати розкритикували – багатьом здається незрозумілим поєднання на знаменитості спортивного костюма і туфель на високих підборах.