Ситуація на Національному відборі до Євробачення 2019, а зокрема скандал із MARUV, котра все ж не поїде представляти нас до Ізраїлю, не дає спокою глядачам. Подивитися на це з іронією спробував блогер Антон Ходза:

Maruv, учасниця Національного відбору України на Євробачення 2019

"Відчуваю, що замість MARUV виберуть Анну-Марію. Це повністю вклалось би у загальну картину тотального пи*деця і шапіто у нас в країні", - зазначив він.

Користувачі не розгубилися і запропонували жартома свої кандидатури:

Популярні новини зараз

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Показати ще

"Чому ми стали забувать про Іво Бобула під час відборів на Євробачення?", " через суд, бажано Печерський, ще й компенсацію і поновити батьків на роботі в Україні", "Не наврочте", "Було б логічно", "Зібров хай їде"- іронізують у коментарях.

Як відомо, нещодавно Співачка MARUV , яка здобула перемогу в національному відборі на пісенний конкурс "Євробачення" у 2019 році, заявила, що вона "музикант, а не бита на політичній арені", і тому не поїде на конкурс в Тель-Авів. Про це вона написала на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

Maruv, учасниця Національного відбору України на Євробачення 2019

За словами співачки, 25 лютого вона зустрілася із представниками НТКУ.

"Зустріч тривала близько семи годин, в результаті якої ми так і не дійшли згоди двох сторін. Як раніше я говорила, відмова від концертів в Росії не була для нас принциповою. Основні розбіжності викликали інші пункти договору, які, якщо я підпишу, стають для мене кабальними. Я - громадянка України, плачу податки і щиро люблю Україну. Але не готова виступати з гаслами, перетворюючи своє перебування на конкурсі в промо-акції наших політиків. Я - музикант, а не бита на політичній арені", - заявила MARUV.


Дивіться: MARUV – Siren song. Фінал. Національний відбір на Євробачення-2019

Нагадаємо, Притула прокоментував скандал із MARUV на Національному відборі.

Як повідомляв "Знай.ua", кандидат у президенти України, шоумен Володимир Зеленський розкритикував недавню ситуацію, яка склалася навколо переможниці національного відбору на "Євробачення 2019 " MARUV.

Також "Знай.ua" писав, співачка MARUV не представлятиме Україну на Євробаченні в поточному році, вона не підписала контракт з громадською телерадіокомпанією - заява.