Популярні гумористи зі студії "Квартал-95" Євген Кошовий і Володимир Зеленський показали смішне відео, в якому зіграли пародії відомого українського виконавця Олега Винника.

Нагадаємо, що пародії на серцеїда Винника з'являються вже на вперше. Однак актори студії "Квартал-95" пішли далі і зважилися на сміливий експеримент. Так, коміки заочно відправили артиста до СІЗО, пише портал "Політека".

Олег Винник

"Тобто ви стверджуєте, що померла прямо під час концерту Винника? Як говориться, помирати, так з музикою?", — іронізує в ролі слідчого Євген Кошовий.

Популярні новини зараз

Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома

Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку

Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Показати ще

Гумористи висміяли в першу чергу основну рису характеру співака, яка викликала чимало суперечок і призводила до конфліктів з колегами по сцені: надмірна увага до власної персони. Принаймні, таким якого бачать підопічні Зеленського.

У слідчому ізоляторі імпровізований "Винник" веде себе зухвало і вимагає до себе відповідного ставлення навіть у правоохоронців.

Варто нагадати, що відомий актор Станіслав Боклан опублікував відеозвернення, в якому заступився за кандидата в президенти України Володимира Зеленського. Причиною цього стала величезна кількість критики з боку тих, кому не подобається участь коміка у виборах. Про це стало відомо з офіційного каналу "Студії Квартал 95" в Instagram.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що шоумен, комік і лідер "Квартал-95" Володимир Зеленський є ризикованим експериментом, як кандидат в українські лідери. Таку заяву зробила кандидат у президенти України, голова політичної фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко, під час прес-конференції, даючи відповідь на питання про те, як вона ставиться до Зеленського-кандидата в президенти.

Нагадаємо, Порошенко розповів як потрібно говорити з Путіним: бути разом.

Як повідомляв Знай.uа Зеленський з Квартал 95 іронічно висміяв Тимошенко, Порошенка і Кличка.

Знай.uа писав, Росія не може стати успішною без України: Ющенко розповів, з якої причини.