Солістка "золотого" складу групи "ВІА Гра", відома українська співачка Анна Сєдокова, яка живе і працює в Москві, часто радує шанувальників новинами свого життя в Instagram. Співачка не втрачає нагоди похвалитися в мережі своїми соковитими формами, і кожен раз публікує знімки, на яких позує у відвертих вбраннях.

Так, в цей раз Сєдокова не зрадила своїм принципам і виклала в мережу дуже гаряче фото. Артистка сфотографувала себе на телефон у відвертому образі, виклала фото в мережу і таким чином привітала чоловіків з 23-м лютого. На фотографії Анна Сєдокова постала на огляд публіки в чорній білизні і панчохах. Її волосся розпущене і недбалими локонами спадає на плечі і спину, у вухах видно масивні сережки, а на обличчі яскравий макіяж.

У підписі до фотографії Анна Сєдокова прямо написала: "Я знаю, що ви і не чекали від мене іншого подарунка... Дякую, що змушуєте наші серця і тіла відчувати любов". Шанувальники Анни не пройшли повз і почали активно обговорювати нове фото на її сторінці. Артистку засипають компліментами в коментарях, а хлопці дякують за такий подарунок.

"Вражаюча", "Анна, це найкраще привітання за сьогодні! Спасибі", "Шикарний подарунок", "Гарненька така", "Попа, як у Кім!", "Анна, Ви найкрасивіша і найсексуальніша дівчина на світі! Сексуальнішу за вас більше не зустрічала! Любові і щастя вам величезного", "Я думаю, що Ані в активному пошуку чоловіка, швидше за все, після таких фото пропозицій буде багато!", "Все правильно, Анечка, нічого соромитися", "Так тримати!", "Відмінна фігура", "Хороший подаруночок", "Сексі", "Спасибі Анюта! Ти наш найкращий подарунок", - пишуть в коментарях до фото Анни Сєдокової.

Нагадаємо, розпусна Сєдокова здивувала шанувальників новорічним фото.

Популярні новини зараз

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що розпусна Сєдокова осідлала дещо тверде.

Також портал "Знай.uа" писав, що Сєдокова зібрала сексуальних подружок і влаштувала "тройничок".