Відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка дійшла до фіналу шоу "Танці з зірками", але не перемогла в ньому, часто ділиться з підписниками в Instagram новими фото та новинами зі свого зіркового життя. Так, в цей раз Леся опублікувала нове фото, на якому постала перед шанувальниками у досить пікантному образі.

Справа в тому, що Леся Нікітюк стала героїнею сексуального календаря від чоловічого журналу "XXL". Як видно на фото, телезірка прикрасила сторінки місяця травня – знімок зроблений у відповідному кольорі. На календарі Леся з'явилася у відвертому образі, лежачи у ванні з зеленуватою водою. При цьому Нікітюк знята топлес – на ній тільки бірюзові латексні штани і тонке намисто. Волосся зірки зібране в акуратну зачіску, а на обличчі легкий макіяж, Леся млосно дивиться в камеру.

У підписі до фотографії Леся Нікітюк написала: "Кому холодно думайте про травень, він скоро. Ну або полежіть в теплій ванній як я. Фотограф: @rudenko_vitalii. Візажист: @boomdiboom. Стиліст по волоссю: @аgakhanova_liu. Продюсер: @violetta_khankevich. Студія: @upstairs.studio.kiev". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нове фото телезірки. Фолловери засипають Нікітюк компліментами і побажаннями, а деякі запитують, де знайти цей календар.

"Травневий настрій", "Одне з кращих фото!", "Дуже гарне фото!", "Ну богиня, що тут скажеш!", "Прихована реклама Зеленського? Дуже багато зеленого", "Дуже естетично", "Не зовсім вдале фото", "Наша ванна у дикому захваті від того, що в ній було тіло богині ламінату. Фото – вогонь", "Дуже крутий травень", "Круте фото", "Краса в тархуні", "Обожнюю місяць травень і кльове фото", "Шикарне фото!", "Як по мені, якось занадто холодно для травня", - пишуть в коментарях до фото Лесі.

Нагадаємо, яскрава Леся Нікітюк затьмарила Карпати зеленою шубою.

Популярні новини зараз

Стосується всіх власників газових лічильників: "Газмережі" терміново попередили споживачів

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк затьмарила Дубай сміливим образом.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк зайнялася улюбленою справою в аеропорту.