Відомий російський співак, кумир мільйонів дівчат-підлітків 90-х Діма Білан часто тішить шанувальників новими фотографіями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Співак не втомлюється підігрівати інтерес фоловерів до свого життя і в цей раз показав відео, в якому зізнається, що виходив на сцену з серйозною травмою ноги. Більше того, він показав ту саму хвору ногу і медика, який коле йому уколи прямо в поїзді.

На відео, яке з'явилося в записі артиста, він постав на огляд публіки в поїзді під час медичної процедури. Як виявилося, артист зламав ногу і йому потрібно робити операцію, але замість цього він продовжує гастролювати і виступати. У ролику Діма Білан розповідає про те, що з ним сталося і демонструє публіці посинілу ногу, зламану в двох місцях.

"Сьогодні ми відіграли приголомшливий концерт #ПланетаБилан #СанктПетербург! Але те, якими силами він дався - знає тільки мій улюблений колектив, мої близькі і моя команда! 18 лютого вдень я підсковзнувся на льоду і зламав ногу - подвійний перелом! І 19 повинен був робити термінову операцію - вставляти пластину! Але я не скасував і не переніс шоу на інші дати, а вирішив просто бути чесним з вами і йти до кінця! Пластину прийняв рішення ставити після шоу, хоч і хірурги були вкрай проти! І це не геройство! Не можу більше писати, втомився, але неймовірно щасливий! Тур #планетабилан в силі! Буду тримати вас у курсі! Звіт за мною! Дякуємо за силу, яку ви мені дали сьогодні – це було ЩОСЬ! А відео знято по дорозі в Пітер! #білан #димабилан #шоу", - написав артист.

Фанати Білана в шоці від його зізнання і радять подбати про здоров'я, адже потім може бути пізно. А деякі просто захоплюються мужністю і витримкою свого кумира.

Нагадаємо, Діма Білан переманив "наречених" Єгора Кріда і добре з ними відірвався.

Популярні новини зараз

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що нові фото Діми Білана не на жарт налякали його фанаток.

Також портал "Знай.uа" писав, що Діма Білан записав відео, в якому розповів всю правду про ДТП.