Популярний молдавський співак Дан Балан активно веде сторінку в Instagram, яку регулярно поповнює знімками, що неодмінно викликає море радості у його фанатів. Не так давно новий шквал емоцій у підписчиків був викликаний черговою фотографією, яку виконавець виклав на своєму акаунті. Підписав він свіжий знімок невигадливо - "#fridayphoto", що перекладається, як "п'ятничне фото".

Природно, що фанати творчості Балана не могли пройти повз і почали активно коментувати публікацію. Більшість повідомлень були втішними і виглядали так: "Бляха муха, який же красень!", "Удачі тобі і ще більшого успіху в твоєму творчому житті! З нетерпінням чекаємо нового шедевра!", "Нігті гризеш?", "Спочатку Тіна нас вбивала своїми фотографіями, тепер і Дан вирішив так робити, красунчик", "Dan, а крім #wednesdayphoto, буде, наприклад, #fridayphoto, #sundayphoto або комплект з 7 фото #тиждень?))", "Шикарна фотографія з шикарним чоловіком на ній!", "Привіт Дан з Сибіру!!!!Фото вогонь, стільки магії і чарівництва в очах, зачаровує погляд.))".

Варто відзначити поведінку виконавця під час зйомок "Голос країни", коли він всіляко намагається проявити знаки уваги до Тіни Кароль. Нещодавно він зробив недвозначний вчинок – поклав на крісло співачки коробку з квітами, чим викликав її замішання. Кароль полестили квіти і на її питання про те, чий це подарунок, Балан лише посміхнувся. Боязкі спроби виконавиці відмовитися від подарунка закінчилися невдачею – молдавський співак був категоричний і наполегливий.

Популярні новини зараз

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні

Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект

З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися

Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що популярний музикант Сергій Шнуров надихнувся тим, як один із російських акторів побив свою дружину і написав вірш, присвячений менталітету країни-агресора і насильства над слабкою статтю.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Олена Кравець розповіла про стосунки з Володимиром Зеленським, а також охарактеризувала його принципи виховання та особисті якості.

Також "Знай.uа" писав, що Анастасія Волочкова, яка публікує на своїй сторінці в соцмережі все, що під руку попадеться, виклала знімок зі своїм другом з Ялти.