Відома українська актриса, Народна артистка України Ольга Сумська частенько радує своїх шанувальників новинами зі свого життя. Актриса впевнений користувач Instagram і не забуває публікувати фото зі свого життя в мережі. Цього разу зірка поділилася з підписниками зворушливими фотографіями з чоловіком Віталієм Борисюком, які, мабуть, були зроблені після вистави "Серенади сонячної долини" в Харкові.

На знімках, які з'явилися в записі актриси, вона позує з квітами, які, очевидно, подарували глядачі вистави. На одній з фотографій Ольга та Віталій відображені в сценічних костюмах, а на другій – в буденному одязі. Але на обох фото зіркове подружжя променисто посміхається. У підписі до фото Сумська розповіла, як їх зустріли в Харкові.

"Харків знову подарував море любові! Спасибі, дорогі наші глядачі! Це було неймовірно! #серенадасонячноїдолини #серенадасолнечнойдолины", - написала Ольга. Треба сказати, що шанувальники артистки прийшли в захват від фото, а деякі мало не розплакалися від розчулення. Артистку засипають компліментами, побажаннями та привітаннями в коментарях.

"Щасливчики!", "Як завжди, чарівні!", "Ух ти! Ось це посмішка! Красива пара!", "Красуня", "Красива пара!", "Ви дуже гарна пара", "Ви така світла, щастя вам!" "Класна і красива пара", "Пощастило чоловікові – дружина-красуня!", "Обожнюю вас, Ви класні", "Красиві фото!", "Красива пара! Успіхів Вам і до зустрічі", "Яка гарна, талановита пара", "Як завжди, красиві, чарівні і усміхнені, ви неймовірно красива пара!", "Прекрасна, красива любляча пара", "Чудова сім'я, молодці, так тримати, красені", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Ольга Сумська засвітилася в компанії Володимира Зеленського.

Популярні новини зараз

Надія на мікрохвильовку? В Україні почали виписувати величезні штрафи власникам газових плит

"Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року

Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити

Газовики виписують штрафи на десятки тисяч гривень: кому зі споживачів готувати гаманці

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ольга Сумська показала себе 20-річну.

Також портал "Знай.uа" писав, що Сумська повернулася до навідомішого образу.