Всесвітньо відома світська левиця Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, порадувала фанатів в Instagram новеньким кадром. Знаменитість похвалилася свіжим фото в дзеркалі, виставивши напоказ пишні форми в короткому топі і лосинах. Так, артистка зізналася, що знову почала робити селфі, від яких вже не раз відмовлялася.

"Я знову роблю селфі", - поділилася емоціями Кардашьян. За 15 годин знімок набрав 2,6 млн. лайків. Фолловери ж розділилися на два табори. Одні прийнялсь розхвалювати спортивну фігуру світської левиці, адже відомо, що вона витрачає багато часу на тренування і намагається дотримуватися правильного харчування. Були і ті, хто звинуватив Кім в фотошопі в області талії та грудей, адже на кадрах папараці знаменитість виглядає зовсім не так струнко. Деякі також запідозрили дівчину у пластиці, адже її груди виглядають занадто великими.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кім Кардашьян вибралася на пляж в срібному бікіні, проте шанувальники помітили недобре. Деякі вирішили, що Кім занадто захопилася схудненням і тепер не схожа сама на себе.

Також знаменитість вирішила розповісти про нові відтінки тіней її власного бренду KKWBEAUTY. Фанати ж підняли зірку на сміх, адже одна її нога виявилася значно більше іншої.

А ще Кім позувала в образі сексуальної служниці, виставивши напоказ усі свої принади.

Популярні новини зараз

"Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року

В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги

Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину

Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників

Показати ще