Нещодавно у Парижі пройшов Тиждень моди, на якому з'явилося дуже багато голлівудських зірок.

Як з'ясувалося, у тренді досі шкіряний верхній одяг - лаковані куртки яскравих кольорів чи кольорові тренчі. Але багато хто не готвоий до яскравих експериментів, тож вони можуть сміливо брати приклад із Моніки Белуччі.

Відома акторка з'явилась на Тижні моди у дуже модному вбранні - на ній була чорна сукня, яку вона доповнила верхнім одягом - шкіряним тренчем.

Раніше ми писали, що популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram фотографіями з життя і різних фотосесій. Нещодавно знаменитість взяла участь в дуже пікантній зйомці, позуючи в відвертій сукні з глибоким декольте і незвично довгим волоссям. Так, артистка притулилася до стіни, а шанувальники помітили неймовірну схожість з Монікою Белуччі.

Популярні новини зараз

Українців змусять забути про готівку: дорогі покупки тепер тільки по карті

Облави ТЦК: розкрили, як планують маршрути

«Броні» від мобілізації не буде: в чому справа і чи надовго

Понад 11 000 гривень на дитину: в Україні почнуть виплачувати нову допомогу

Показати ще

Також ми писали, що відома голлівудська акторка та топ-модель італійського походження Моніка Белуччі засмутила своїх фанатів неналежним зовнішнім виглядом. Шанувальникам не сподобався наряд і макіяж зірки з якими вона прийшла на червону доріжку кінопремії "Сезар".

Нагадаємо, 54-річна культова актриса і секс-символ Моніка Белуччі після важкого розлучення з Венсаном Касселем, довгий час не афішувала своє особисте життя. Проте минуло вже чимало часу і ЗМІ вдалося дізнатися про нового обранця знаменитості.

Як повідомляв "Знай.uа": відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим знімком. Нещодавно знаменитість взяла участь у спільній фотосесії з репером і продюсером Потапом, рекламуючи речі популярних брендів.

Також "Знай.uа" писав, що знаменита італійська кіноактриса Моніка Беллуччі, яка є головною музою бренду Dolce & Gabbana, найчастіше з'являється на публіці в образі "сицилійської вдови": зірка може похвалитися ефектними виходами у вбранні чорного кольору. Проте не цього разу.