Українська співачка Світлана Лобода на відпочинку у Дубаї, як виявилося, не тільки постить милі сімейні фото, а й добряче "запалює" у сумнівних клубах.

Більш того, артистку помітили у компанії незнайомця модельної зовнішності.

"Дивись, Тілль, випустиш, буде твоя суперзірка снідати не баварськими сосисками, а паризькими круасанами!", - іронізують в коментарях.

Незважаючи на те, що раніше Лободу складно було уявити відривається в клубах - в своєму Інстаграме вона найчастіше постит спокійний сімейний відпочинок - нічні розваги, як виявилося, їй не чужі.

Популярні новини зараз

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Показати ще

Тілль Ліндеманн та Світлана Лобода

За словами очевидців, в закладі близько співачки в якийсь момент намалювався хлопець - француз модельної зовнішності, який посилав їй активні знаки уваги.

Тілль Ліндеманн та Світлана Лобода

Тілль Ліндеманн та Світлана Лобода

Через якийсь час вони познайомилися і продовжили спілкування на танцполі. Лобода була весела і безтурботна - в блондинці було складно впізнати популярну поп-зірку, що не так давно нібито народила доньку від суворого лідера Rammstein.

Дивіться: Лобода із незнайомцем у Дубаї

Нагадаємо, Лобода і Крапівіна накинулися на Бадоєву.

Як повідомляв "Знай.ua", син відомого естрадного виконавця Віктора Павліка тривалий час боровся з важким онкологічним захворюванням. Співак нещодавно з радістю зізнався в тому, що Павло вже одужує.

Також "Знай.ua" писав, що Студія "Квартал 95" записала емоційний ролик, в якому висловила підтримку всім, кому не байдужа доля України. Відео присвячене Дню героїв Небесної Сотні.