Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася балетним минулим, згадавши кілька танцювальних рухів із "Дон Кіхот". Так, артистка почала танцювати в балетному залі, суцільно прикрашеному своїми портретами і щось загадково репетирувати.

"Фрагмент варіації Кітрі з балету «Дон Кіхот» ❤ На своїх репетиціях я завжди проходжу варіації з класичних балетів. Вони краще тримають у формі. Я щаслива бути балериною.🙏🏻 Не уявляю для себе кращої професії...🙏🏻", - поділилася емоціями Волочкова. Фолловери ж ніяк не змогли відреагувати на танці Анастасії, адже хитра балерина вирішила приховати коментарі. Варто зазначити, що артистка частенько викладає фірмові шпагати та фото з репетицій, тому наривається на критику. Також знаменитість вже рік обіцяє фанатам шоу, яке "переплюне Мадонну", однак поки що про нього нічого не чутно.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.

Популярні новини зараз

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще