Відома українська співачка, переможниця "Євробачення", а з недавніх пір – ще молода мама, Джамала часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в Instagram. Цього разу співачка опублікувала яскраве фото, на якому позує в стильному образі. У своєму пості Джамала розповіла шанувальникам, що відправилася в Польщу.

На фотографії, яка з'явилася в записі Джамали, вона позує в стильному вбранні, стоячи біля величезного панорамного вікна, дивлячись вдалину. Для фотосесії Джамала наділа оригінальну квітчасту блузку рожевого відтінку і укорочені зелені штани. Її волосся розпущене, а на обличчі легкий макіяж. На ногах артистки модні сірі черевики на підборах і зі шнурками.

У підписі до фотографії Джамала розповіла, що вже третій день перебуває у Варшаві. "Чим більше подорожую і знайомлюся з різними культурами, людьми різних національностей, тим більше я закохуюся у цей світ. Ми всі живемо поруч, але ми усі такі різні! Це дивовижно!
У цьому ще один бонус моєї професії - я зустрічаю багато творчих, талановитих людей з усього світу. Третій день у Варшаві, все чудово", - написала співачка. Шанувальники не залишилися байдужими і почали коментувати публікацію Джамали. Фоловери у захваті від розкішного образу співачки і засипають її компліментами в коментарях.

"Виглядаєш супер", "Краса", "Теж люблю подорожувати! Гарного вам проведення часу", "Ти дуже красива, сама по собі незвичайна, щира і приваблива", "Яка ви стильна і красива, просто очей не відірвати!", "Талановита, стильна, просто красуня", "Дуже красива дівчина", "Джа, в наступний раз приїжджайте з концертом", "Я мрію подорожувати, як ти. Із захопленням дивлюся на твої фото", "Круте фото", "Найцікавіше в житті – це подорожі!", - пишуть в коментарях до фото Джамали.

Нагадаємо, Джамала змінила образ заради культового глянцю.

Популярні новини зараз

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Джамала показала фанатам підрослого сина.

Також портал "Знай.uа" писав, що Джамала пожартувала над шанувальниками, виклавши зворушливий знімок.