Голлівудська зірка українського походження Ольга Куриленко, яка відома своєю роллю дівчини Бонда в знаменитій "бондіані", частенько ділиться з шанувальниками новинами та фотографіями на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Так, нещодавно актриса опублікувала фотографію, на якій постала в оригінальному образі.

На знімку, який з'явився в записі актриси, вона позує у відвертому образі. У фотосесії Ольга Куриленко з'явилася на чорно-білому знімку в одних лише трусиках. При цьому голі груди вона прикрила милим смугастим капелюшком. Волосся актриси розпущене і трохи розпатлане, а на її обличчі легкий макіяж і млосних погляд, спрямований в камеру.

У підписі до фотографії, яка була опублікована в неділю, Ольга Куриленко побажала шанувальникам гарних вихідних. Треба сказати, що актриса робить це частенько – то бажає гарної п'ятниці, вітає з вихідними, а по понеділках заряджає позитивом. Це її фанати дуже люблять. Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову фотографію на сторінці актриси. Фолловери захоплюються красою українки і засипають її компліментами в коментарях.

"Красива", "Оля, ти сексі", "Я чудово проводжу час, милуючись цією картинкою. Ідеальна дівчина", "Є ще порох у порохівницях", "Красиві стегна", "Красива дама, як завжди", "Чиста краса", "Я закоханий в тебе", "Мені подобається це фото, Ольга", "Божественна", "Боже мій, так мило і сексуально", "Приголомшливе фото", "Ольга, ти прекрасна", "Ти ідеальна", "Щасливої неділі, красуня!", "Одягни капелюх на голову, будь ласка!", "Ти королева", "Неймовірна", "Найкрасивіша і дуже талановита", "Жінка-мрія", "Така класна", "Без сумніву, найкрасивіша жінка на планеті", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, українська дівчина Бонда приміряла незвичайний образ для модного глянцю.

Популярні новини зараз

Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн

З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська дівчина Бонда роздяглася на камеру.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ольга Куриленко в прозорій сукні показала, що таке українські гени.