Відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка дійшла до фіналу шоу "Танці з зірками", але не перемогла в ньому, часто ділиться з підписниками в Instagram новими фото та новинами зі свого зіркового життя. Так, в цей раз Леся опублікувала нове фото, на якому постала перед шанувальниками у милому образі в аеропорту.

На фотографії, яка з'явилася в записі артистки, вона постала на огляд публіки в кумедному образі в київському аеропорту Бориспіль, а саме в Duty Free. Зокрема, телезірка похвалилася покупкою. Для польоту Леся Нікітюк наділа червоно-синю картату сорочку і чорну шапку на голову. Її волосся розпущене і визирає з-під головного убору, а на обличчі яскравий макіяж з акцентом на губи.

На знімку Леся тримає в руках флакончик з парфумами, які придбала в Duty Free аеропорту. У підписі до фотографії телезірка розповідає про свою традицію купувати щось в аеропорту. "Перед перельотом як завжди повинна витратитися в Duty Free. Не тому, що мені в цьому житті ще чогось бракує, а тому що ТРАДИЦІЯ! На цей раз нові парфуми Dolce Gabbana The only one, тому що в @dutyfreeukraineofficial вся продукція оригінал і низькі ціни на новинки! P. S + сумочка в подарунок (ммм... купила не тільки парфуми)", - написала Леся.

Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нове фото телезірки. Фолловери засипають Нікітюк компліментами і побажаннями, а деякі запитують, куди це Леся зібралася летіти. "Леся, а скільки коштують такі шикарні парфуми? Я теж їх хочу", "Тільки недавно купила. Запах супер. Мені подобається", "Куди летимо?", "Леся красуня", "І куди ми знову летимо?", "Скільки коштують ці парфуми?", "Розумниця! Купуй все, що душа бажає в цей момент!", "Який запах у цих духів?", "Лесічка, а куди летиш?", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, яскрава Леся Нікітюк затьмарила Карпати зеленою шубою.

Популярні новини зараз

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію

Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф

З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк затьмарила Дубай сміливим образом.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк зайнялася улюбленою справою в аеропорту.