Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирушила виступати в Одесі, виставивши розкішне чорно-біле фото з концерту. Так, артистка позувала в чорному напівпрозорому вбранні, всипаному паєтками. Варто зазначити, що нещодавно Настю запідозрили у вагітності, адже вона різко набрала вагу і намагається всіляко приховати круглий живіт на фото.

"Спасибі Одеса за вашу любов ❤️💋для мене велике задоволення виступати для вас !!!! Впевнена скоро побачимося 🥰🤗 ", - поділилася емоціями Каменських. Фолловери взялися коментувати: "Настя ти що вагітна????😻😻😻💜💜💜😍😍😍😘😘😘", "томний вигин", "найкрасивіша на світі❤️❤️❤️💖😍💗💓😘😘😘💓💓💗💖", "Ти найкрасивіша і найчарівніша!!!! Я тебе просто обожнюю!!!!!!!!", "Дуже сексуальна😏😮👌".

Популярні новини зараз

У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також знаменитість виклала новий знімок з Софійської площі у Києві, вбравшись у довге чорне плаття. Фанати ж почали переживати за артистку, адже вона виглядає хворобливо худою.

А ще Каменських поділилася радісною новиною - вона стане однією з членів журі у новому сезоні популярного українського проекту "X-Factor". Фанати ж відзначили, що Настя нагадує їм Анджеліну Джолі.