Відома американська модель Кайлі Дженнер є однією з наймолодших мільйонерок світу. Дівчина прославилася участю у телевізійному реаліті-шоу сімейства Кардашьян, також вона займається бізнесом і має косметичний бренд. Кайлі, як і її знамениті сестри, має численну армію прихильників в Instagram, яких частенько радує новими постами.

В цей раз Дженнер вирішила поділитися з фанатами фотографією зі святкування Дня святого Валентина, який вона, як видно, провела з батьком своєї дитини. На фотографії, яка з'явилася в записі світської діви, вона постала на огляд публіки в стильному рожевому вбранні, яке нагадує зефір. Цей костюм складається із широких штанів, пояса та оригінальної об'ємної блузки, рукава якої переходять в рукавички. Волосся моделі зібране в недбалу зачіску, а на її обличчі акуратний макіяж.

У підписі до фотографії Кайлі Дженнер написала: "Цей погляд опускається, як одна з моїх улюблених червоних доріжок! Спасибі @olivier_rousteing за те, що дозволили мені позичити цей чудовий одяг @balmain на ніч". Варто відзначити, що модель також опублікувала фотографію в цьому вбранні, на якій вона позує з чоловіком. Як всі здогадалися – це батько дитини Кайлі репер Тревіс Скотт.

Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки. Багатьом сподобалася фотографія, модель засипають компліментами і побажаннями. Інші ж запитують Кайлі, як вона відсвяткувала День святого Валентина і що їй подарував Тревіс Скотт.

"Люблю тебе, але точно не такий погляд на всіх", "Занадто приголомшливий наряд", "Ви коли-небудь намагалися носити те, в чому ви відчуваєте себе комфортно?", "Ти виглядаєш як неприбране ліжко", "Вона нагадує мені полуничне морозиво", "Ти як зефірка", "Якого біса ти носиш?", "Я люблю твої погляди. Це так дивовижно, мені дійсно подобається", "Добре, але ти виглядаєш як 40-річна жінка", - пишуть в коментарях до фото.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показати ще

Нагадаємо, Forbes назвав найбагатших зірок світу, Кайлі Дженнер вже не перша.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що названі 5 найбільш молодих і багатих знаменитостей, Кайлі Дженнер средит них.

Також портал "Знай.uа" писав, що Кайлі Дженнер показала, як залишатися стильною в сильні морози.