Популярний український комік і актор "Дизель шоу" Єгор Крутоголов часто вражає шанувальників новими веселими знімками. Цей раз не став винятком. Артист приємно порадував фанатів, публікуючи на своїй сторінці в Instagram яскраве фото, зроблене під час відпочинку.

На новому знімку Крутоголов позує із забавним виразом обличчя, очевидно намагаючись наслідувати своєму новому другові – дідусеві Ау, передає "Политека".

Актор був неймовірно задоволений подарунком і відзначив у підписі до свого нового знімка, що у нього тепер є ось такий персонаж:

"Мені подарували свого власного дідуся Ау". щасливо зазначив Єгор в новому посту

Популярні новини зараз

Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Підписники зраділи позитиву улюбленого артиста і написали з цього приводу безліч коментарів. Не забули користувачі мережі також пожартувати і над самою зіркою, заявивши, що він немов свого двійника показав – ось настільки схожий чоловік з м'якою іграшкою.

«Схожі то як👍», «найулюбленіший мультик дитинства, чекаю Папанек», «Дуже чекаю другого сезону Папанек», «Схожі😂😂😂😂😂😂👍», «Єгор — Ви мій кумир! 🙌😂👍», «Дуже схожі 👍», «Урраа!!!😉😉😉Класний серіал!!😊😊😊Спасибі!❤️❤️❤️», «Класний👍», «Схожі 😅😅😅😅👏👏👏👏», «Ви дуже схоже», «Я тааак люблю цей мультик з дитинства 😍❤ один в один😁», «Головне що не дідусь ку-ку😀😁», «Одна особа😂», «Ви мій улюблений актор👌», – пишуть користувачі.

Нагадаємо, актриса "Дизель шоу" Яна Глущенко під час аварії, в якій загинула її колега Марина Поплавська, отримала важкі травми з усього колективу. Вона згадує, що лікарі не давали жодних гарантій – могла навіть не встати на ноги.

Нагадаємо, зірки "Дизель шоу" розповіли, що вбило Поплавську.

Як повідомляв "Знай.uа", Зеленський довів українців до сліз, емоційно нагадавши про Поплавську та Скрябіна.
Також "Знай.uа" писав, що копи назвали винного у смерті Марини Поплавської.