Відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка дійшла до фіналу шоу "Танці з зірками", але не перемогла в ньому, часто ділиться з підписниками в Instagram новими фото та новинами зі свого зіркового життя. Так, в цей раз Леся опублікувала нове фото, на якому постала перед шанувальниками у несподіваному образі. Схоже, зірка вирішила показати своє справжнє обличчя, але воно виявилося зеленим… буквально.

Але не все так погано. На щастя, зірка не захворіла і не відкривала зеленку зубами. Вона просто нанесла на обличчя щільну живильну маску зеленого, навіть бірюзового кольору. На своїй сторінці в Instagram Леся Нікітюк виклала забавне селфі з процедури, на якому видно її зелене обличчя. За словами зірки, так вона відновлюється після святкування Дня святого Валентина. Мабуть, телеведуча гарненько погуляла.

У підписі до фотографії Леся написала: "25й зелений мексиканець був зайвим. Кращий комент – лайк у подарунок! Такі у мене тепер конкурси. #багиняламината #приходимвнормупослепраздника #ударныйденьВалентина". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нове фото телезірки. Фолловери засипають Нікітюк компліментами і побажаннями, а деякі почали змагатися в намаганнях написати кращий коментар під фото Лесі.

"Фіона, а де твій Шрек?", "Дружина маски", "Аватар по-українськи", "Прямо наречена Шрека", "Чудо Болотне", "Ти просто прекрасна", "Маска. Переродження", "Принцеса Фіона", "Маска з Джимом Керрі звичайно класний фільм, але от з Лесею фільм забрав би всі Оскари", "Фіона українського шоу бізнесу", "Тут Ви найкрасивіша", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, яскрава Леся Нікітюк затьмарила Карпати зеленою шубою.

Популярні новини зараз

В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк затьмарила Дубай сміливим образом.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк зайнялася улюбленою справою в аеропорту.