Кілька днів тому в мережі з'явилася інформація про те, що 69-річний актор Річард Гір вдруге став батьком. На даний момент ні голивудский актор, ні його молода дружина , журналістка Олександра Сілва це ніяк не коментують. Але ім'я та стать дитини зіркової пари вже відомо. Про це повідомляє іспанське видання Hola.

У знаменитої пари народився син. Хлопчика назвали Олександр - на честь його приголомшливої матері Олександри Сілви.

Дружина талановитого Голлівудського актора народжувала в Нью-Йорку. Мама і малюк почуваються добре. Незабаром вони будуть виписані з лікарні.

Для батьків це перший і такий довгоочікуваний малюк. У Олександри від попередніх стосунків є п'ятирічний син Альберт, а у Річарда - 19-річний син Гомер від Кері Лоуелл.

Це ж видання повідомило, що коли батьки обирали ім'я своєму синові, вони дуже старлись підібрати такий варіант, який би сподобався їм обом. Чоловічий варіант цього імені мають справжні лідери, а жінки Олександри - мають гострий склад розуму і стратегічне мислення. Батьки новонародженого заявляють, що їх дитина буде рости під впливом двох мов і культур.

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Варто відзначити, що подружжя оберігають своє особисте життя від журналістів, тому ні Річард Гір, ні його 35-річна дружина не підтверджують інформацію про появу дитини.

Необхідно відзначити, що Річард Гір познайомився зі своєю майбутньою дружиною через кілька місяців після того, як офіційно розлучився з моделлю Кері Лоуелл. Як раз в той час, Олександра розлучалася з Говиндом Фрідланді, не збираючись заводити нових відносин. Але спільні інтереси в правовій сфері зблизили пару. Разом вперше вони були помічені на Сицилії в 2015 році. Там вони брали участь на кінофестивалі "Таорміна". В кінці квітня 2018 року Гір і Сілва узаконили свої стосунки, а в травні того ж року зіграли весілля.

Нагадаємо, Річард Гір захомутав молоду красуню

Як повідомляв "Знай.uа", таємне весілля голлівудського серцеїда: "дядечко Річард" знайшов молоду красуню

Також "Знай.uа" писав,Топалов розсекретив ім'я сина: чекали цього два місяці