За життям Кім Кардашьян спостерігають мільйони шанувальників з різних країн світу. Найбільш обговорювана жінка часто радує дописників в Instagram яскравими світлинами, так як просто зобов'язана завжди виглядати розкішно. Кім з цим чудово справляється. В спортзалі, на світських заходах, на обкладинках глянцю - Кардашьян завжди ретельно вибирає вбрання, макіяж та зачіски, щоб її образи були стильними і запам'ятовувалися.

Дизайнери з різних куточків світу мріють попрацювати з гарячою красунею, а тому у неї завжди в запасі десятки і сотні нарядів.

Нещодавно світська левиця показала приголомшливий образ у своєму Instgram.

Це золоте плаття, яке зробив для Кім її чоловік Каньє Уест. Раніше Кардашьян жодного разу не з'являлася в ньому на публіці, але зараз, виявивши його в гардеробі, мріє вийти в ньому в світло. А що, образ безсумнівно вийде дуже ефектним.

Популярні новини зараз

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

РФ може відкласти наступ через несподівані обставини

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Нагадаємо, всесвітньо відома світська левиця Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, порадувала фанатів в Instagram забавним кадром. Знаменитість разом з чоловіком Каньє Вестом вирушила кудись з самого ранку, виклавши смішне селфі. Так, сонна Кім їхала на передньому сидінні авто в той час як Каньє заснув на задньому.

"Те ж саме!", - підтримала сплячого Уеста турботлива дружина. За 13 годин спільний кадр набрав 3,3 млн. лайків. Фолловери залишилися в захваті і почали жартувати: "Бос втомився", "Ніхто не повинен будити Веста", "Сплячий Каньє як мій стиль життя", "хахаха, улюблена парочка", "Коли забираєш п'яного бойфренда з бару".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кім Кардашьян вибралася на пляж в срібному бікіні, проте шанувальники помітили недобре. Деякі вирішили, що Кім занадто захопилася схудненням і тепер не схожа сама на себе.

Також знаменитість вирішила розповісти про нові відтінки тіней її власного бренду KKWBEAUTY. Фанати ж підняли зірку на сміх, адже одна її нога виявилася значно більше іншого.

А ще Кім позувала в образі сексуальної служниці, виставивши напоказ усі свої принади.