Кіру Найтлі сьогодні по праву називають однією з найпопулярніших акторок Британії. За свої 33 роки вона встигла зіграти більше 40 ролей у кіно, 11 ролей в серіалах і кілька помітних в театрі.

Вона двічі висувалася на здобуття премії "Оскар" - в 2005 році за роль у фільмі "Гордість і упередження" і в 2015-му - за картину "Гра в імітацію".

Кіра Найтлі, акторка

Є в її кар'єрі також номінації та на інші престижні кінопремії, в тому числі "Золотий глобус" і BAFTA. З часом Найтлі охрестили символом покоління. Втім, ніхто навіть не здогадується про реальну ціну такої слави. Хіба що її чоловік рок-музикант Джеймс Райтон.

Чоловік Кіри Найтлі, рок-музикант Джеймс Райтон

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

"Джеймс у мене чудовий. Мені пощастило з чоловіком. Коли народилася Еді, він фактично закинув власну кар'єру, щоб я могла продовжувати свою. І у всьому допомагає мені. Всюди їздить, тому що я не хочу, щоб малятко залишалася вдома, коли мені доводиться кудись їхати. Ми возимо її з собою", - говорить вона про коханого.

Успіх прийшов до акторки, коли вона ще була школяркою. Фільм про дівчат-футболістки "Грай як Бекхем" зробив Найтлі популярною, а "Пірати Карибського моря" перетворили її на кінозірку першої величини. Однак це ледь не обернулося для неї особистою трагедією.

Кіра Найтлі, акторка

"Скажу вам, наше суспільство не цінує жінок по заслугах. Ми переживаємо виснажливий фізичний і емоційний марафон. Починається він з перших місяців вагітності, а триває до ... Ні, я не знаю, коли він закінчується. І цей марафон називається материнством. Тільки не подумайте, що я не люблю свою доньку. Я її обожнюю! А говорю зараз про проблеми, з якими стикається кожна сучасна жінка, що стала матір'ю. Це і хронічне недосипання, і гормональні зміни, і певне зрушення у відносинах з партнером, причому не тільки в ліжку. Все це навалюється на тебе, і ти живеш з цим кожен божий день".

Кіра Найтлі, акторка

Зйомки фільму "Колетт" відкладалися саме через материнство Кіри. Донька ночами не спала, капризувала, тут вже було не до ролей, аби виспатися. Чекали, поки Еді не виповниться два роки. Але навіть у три – нічого не змінилося. Довелося зробити тривалу перерву в роботі.

Кіра Найтлі, акторка

"Складно. Особливо, вибачте, коли знімали сцени у ліжку. А їх у фільмі вистачає. Ми їх не вигадували. Такою була Колетт в житті. Мені було 23 роки, а я вже зіграла в 20 фільмах. Озираючись назад, розумію, що не пам'ятаю практично нічого з чотирьох років свого життя. Пік кризи настав в 22 роки. Мій мозок розсипався на шматочки, перестав функціонувати. І я вирішила взяти перерву на рік. Просто вирушила подорожувати", - зазначила акторка.

Кіра Найтлі, акторка

У ранньому віці Кіра попросила у батьків найняти їй акторського агента. Поставили єдину умову: добре вчитися. І зі звичайної дівчини вона перетворювалася на "зубрилку". Це обернулося проблемами із психікою:

Кіра Найтлі, акторка

Кіра Найтлі, акторка

Фото Кіри були всюди, вона почала заробляти стільки, що інші заздрили. Але популярність виявилася важким тягарем і принесла з собою чимало негативних наслідків:

Дивіться: Грай, як Бекхем (Bend It Like Beckham)

"Мої фотографії були всюди. А адже це був період, коли я ще не сформувалася як особистість, як жінка. Змінювалося моє тіло, моя психіка. Як більшість підлітків в світі, я ще не знала, чого хочу. А успіх і слава ще більше збивали з пантелику. Мені здавалося, що я не заслуговую їх. Люди навколо говорили про мене як про кінозірку, талановиту актрису. А я себе такою не відчувала. І це вибивало грунт з-під ніг. Я втратила впевненість в собі. А тут пішли зйомки "Піратів Карибського моря". І у мене головна жіноча роль. А поруч на майданчику Джонні Депп і Орландо Блум ... Повне божевілля! Був посттравматичний стресовий розлад. І скажу вам, я навіть вдячна тому періоду, коли була розбита і лікувала психіку. У цьому є своя позитивна сторона. Тепер я знаю на власному досвіді, що дуже легко скотитися вниз з вершини гори. Забратися на неї - не найскладніше", - впевнена Найтлі.

Дивіться: Колетт / Офіційний трейлер українською 2018

Найбільш сексуальним Кіра вважає чоловічі образи, котрі приміряють на себе жінки, маючи на увазі певні частини одягу:

Кіра Найтлі, акторка

"Чоловічий жилет. Ви не повірите, але це так. Тоді жінки практично не носили штани. А типовим чоловічим костюмом була трійка. Чоловік міг зняти піджак і залишитися в жилеті. Або просто розстебнути піджак, і тоді все одно було видно жилет. Це був суто чоловічий атрибут. Колетт була однією з перших, хто кинув виклик суспільству, надівши жилет. Вона з'являлася в громадських місцях в чоловічій трійці. І це виглядало неймовірно зухвало і одночасно сексуально", - підсумувала акторка.

Дивіться: Кіра Найтлі не дозволяє трирічній доньці Еді дивитися мультфільми про принцес

Нагадаємо, "This Is America" Childish Gambino стала піснею року.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Бред Пітт після Анджеліни Джолі пішов до Дженніфер Еністон. Також "Знай.ua" писав, що названо реальну причину розлучення Лорак і Мурата.