Солістка "золотого" складу групи "ВІА Гра", відома українська співачка Анна Сєдокова, яка живе і працює в Москві, часто радує шанувальників новинами свого життя в Instagram. Співачка не втрачає можливості похвалитися в мережі своїми соковитими формами, і кожен раз публікує знімки, на яких позує у відвертих вбраннях.

Але в цей раз Сєдокова змінила своїм принципам і виклала фото в більш скромному образі. Анна сфотографувала себе сама в білому халаті. Її волосся розпущене і м'якими хвилями спадає на плечі, а на її обличчі яскравий макіяж. Схоже, ця фотографія була зроблена перед концертом артистки. Про це вона розповіла в підписі до світлини. Варто також відзначити, що шанувальники часто порівнюють Анну з українською співачкою Надією Дорофєєвою, що обурює Сєдокову.

"Вирішила інше фото, а то будете лаятися на мене, що фото погане. На цій фотографії, мені здається, я вже не схожа на @nadyadorofeeva, так? Ні? Все, я на сцену. Мені пора. Доброго вечора. Побажайте мені удачі", - написала Анна Сєдокова у підписі до фотографії. Шанувальники співачки не пройшли повз і почали активно обговорювати нове фото на її сторінці. Артистку засипають компліментами в коментарях.

"Ти все краща і прекрасніша", "Зовсім не схожі, Ви, Анно, незрівнянні", "Вже досить-таки схожі", "Нереальна", "Ні, Надя Дорофєєва володіє яскравими рисами. Ви теж, але іншими", "Яка ж вона сексуальна", "Дуже красива дівчина, я її люблю", "Ні, кожна з вас гарна по-своєму", "Найкраща фотка!", "Фотошоп", "Схожа дуже на Надю", "Нереально красива", "Вау, яка гарна", "Ви красуня", "Анна, ви дуже мила і красива", "Аня, Ви прекрасні", "Взагалі не схожа на неї", "Аня, ви така красива", - пишуть в коментарях до фото Сєдокової.

Нагадаємо, розпусна Сєдокова здивувала шанувальників новорічним фото.

Популярні новини зараз

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що розпусна Сєдокова осідлала дещо тверде.

Також портал "Знай.uа" писав, що Сєдокова зібрала сексуальних подружок і влаштувала "тройничок".