Відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка дійшла до фіналу шоу "Танці з зірками", але не перемогла в ньому, часто ділиться з підписниками в Instagram новими фото та новинами зі свого зіркового життя. Так, в цей раз Леся опублікувала нові фото, на яких постала перед шанувальниками у несподіваному образі. Схоже, зірка вирішила згадати свій недавній мальдівський відпочинок.

На фотографії, яка з'явилася в записі зірки, вона позує на пляжі серед пальм в сутінках. Леся дефілює по піску босоніж в стильному вбранні. Так, для прогулянки мальдівським пляжем Нікітюк вдягнула коротеньку атласну сукню з одним рукавом, яка оголює одне плече. В руці вона тримає оригінальну сумочку. Волосся Лесі зачесане назад у суворій укладці, а на її обличчі легкий макіяж.

При цьому, в підписі до фотографії телеведуча розповідає, як і з чого вона створювала цей модний лук. "Коментуємо лук! Сукня 750 грн, сумка 25$, волосся – укладка з допомогою води індійського океану. Супер - став ❤. Відстій – 💩", - написала Леся. Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нове фото телезірки. Фолловери засипають Никитюк компліментами і побажаннями, а деякі навіть заздрять її відпочинку на райських островах.

"Красуня", "Краса! Хочу туди-ж!", "Найневдаліше фото, яке я бачив", "Де купити таке плаття?", "Просто суперстар!", "Економненько", "Ти красуня", "Лесечка, все на вищому рівні, хай лікті кусають", "Леся, ви прекрасні в усьому. Лук легкий, острівний такий, русалочка", "Красива харизматична людина і в памперсі сексуальна", "Який же тут лук, якщо ноги босі?", - пишуть в коментарях до фото Лесі Нікітюк.

Нагадаємо, яскрава Леся Нікітюк затьмарила Карпати зеленою шубою.

Популярні новини зараз

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк затьмарила Дубай сміливим образом.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк зайнялася улюбленою справою в аеропорту.