Режисер серіалу "Теорія великого вибуху" Стів Холланд розповів, яким буде фінал легендарного шоу. Про це передає Cinema Blend.

Шоураннер поділився тим, що з початку зйомок не знав, яким буде фінал у його дітища. Серіал протримався на екранах цілих 12 років і виходив з 2007 року.

"Ми пишемо все поступово, і коли ми пишемо 19-й сезон, то знаємо, що буде у 24-му", - розповів Холланд.

Холланд зазначив, що, на його думку, творцям вдалося придумати гідний кінець історії.

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

"Ми схвильовані і нервуємо, і як і всі, хто дивиться, любимо цих персонажів і хочемо дати їм те, чого вони заслуговують", - сказав він.

Тим не менш, сюжет серіалу не закручений для різких поворотів і несподіваного фіналу. Як заявив Холланд, в центрі уваги в останній серії, швидше за все, виявляться Пенні і Леонард.

Стів також пообіцяв глядачам багато цікавого перед фіналом.

"Я сподіваюся, що вони готові сміятися, і сподіваюся, вони готові сумувати, ностальгувати і в певний момент попрощатися", - підсумував він.

Прем'єра дванадцятого і фінального сезону відбулася 24 вересня 2018 року.

"Теорія великого вибуху" стартувала як серіал про четвірку фізиків, які читають комікси, люблять "Зоряні війни" і мало спілкуються з дівчатами. Перші три сезони знайшли культовий статус, але потім популярність почала падати. За 11 років в ефірі головні герої обзавелися парами, а хтось навіть дітьми. Як зазначив DTF, в США шоу залишалося одним із рейтингових.

Нагадаємо, телеканал НВО показав перші офіційні фото з восьмого сезону "Гри престолів". Фанати вже помітили деякі цікаві деталі сюжету.
Раніше Знай.uа повідомляв, довгоочікуваний перший трейлер популярного серіалу "Розповідь служниці", який буде виходити в квітні 2019 року, вже з'явився в мережі. Варто зазначити, що перша прем'єра серіалу відбулася 26 квітня 2017 року.