Рок-зірка Оззі Осборн був доставлений у реанімацію приватної клініки Лос-Анджелеса через підозри на пневмонію після перенесеного бронхіту. Про це пише британське ЗМІ The Sun.

За словами джерела видання, зараз небезпека обійшла стороною легенду року. Кілька днів у його палаті чергували дружина і троє дітей. Оззі пішов на поправку і його перевели з палати інтенсивної терапії в звичайну палату. Очікується, що музиканта випишуть вже на цьому тижні.

Оззі Осборн з дружиною Шерон

Раніше повідомлялося, що знаменитий американський музикант і співак Оззі Осборн потрапив на лікарняне ліжко відразу після свого виступу.

Про це повідомляють західні ЗМІ.
Інцидент стався в четвер, 7 лютого. Відразу після концерту зірці стало погано, його екстренно госпіталізували.
Лідер гурту Black Sabbath, повернувшись в гримерку після виступу, поскаржився на погане самопочуття. Відзначається, що артист раніше важко перехворів грипом з ускладненням.

По приїзду в лікарню і після обстеження у Оззі Осборна була діагностована респіраторну інфекцію, яка загрожує перерости у пневмонію.
У зв'язку з тяжкою хворобою, артисту довелося відмовитсь від запланованих гастролей. Концерти в європейських країнах скасували. Концерти в рамках туру No More Tours II, який він проводить спільно з іншою культовою групою, Judas Priest, напевно, доведеться відкласти на майбутнє.
Після даного інциденту знаменитість вибачився перед усіма фанатами.
Також Знай.uа писав, культова група Metallica 1 лютого 2019 року порадує шанувальників своїм першим акустичним альбомом. Гроші від продажу платівок спрямують на благодійність фонд All Within My Hands.