Відома актриса і Instagram-модель Емілі Ратаковськи, яка часто радує шанувальників відвертими фотографіями, і в цей раз не підвела, і як зазвичай продемонструвала в мережі свої спокусливі знімки. Американська модель Емілі Ратаковськи стала зіркою соціальних мереж завдяки своїй ідеальній фігурі, яку вона часто демонструє шанувальникам. Ратаковськи продовжує ділитися з шанувальниками фотографіями своїх принад, які і приносять їй шалену популярність.

Так, в цей раз дівчина показала спокусливе фото, на якому позує у незвичному образі. Для фотосесії Емілі Ратаковськи одягла білу сукню незвичайного фасону, яка закриває пікантні місця на тілі моделі. А це, як відомо, не властиве їй, адже Емілі велика любителька роздягатися перед камерою. Волосся Ратаковськи зібране в акуратну зачіску, а на її обличчі легкий макіяж.

У підписі до фотографії Емілі Ратаковськи подякувала тих, хто допомагав їй створити цей незвичайний образ, а також того, хто її сфотографував. А ось шанувальники неоднозначно відреагували на такий незвичайний образ моделі. Одні засипають її компліментами в коментарях, інші ж відзначили, що дівчина схожа на милого баранчика в цьому платті.

"Ти виглядаєш м'яко", "Ти так гарно виглядаєш", "Дійсно казковий образ", "Ти схожа на милого баранчика", "Прекрасна, як завжди", "Дивовижний вид", "Чому хтось такий гарний, як ти, повинен ховатися в овечій шкурі?", "Яка прекрасна вівця", "Що ти таке? Коза?", "Ти завжди виглядаєш приголомшливо в білому!", "Виглядає як одна з тих овець Серта", "Красива! Ти виглядаєш як пухнастий ангел", "Ти виглядаєш трохи пухнастою сьогодні", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Емілі Ратаковськи пограла принадами перед дзеркалом.

Популярні новини зараз

Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ратаковськи з'явилася на обкладинці глянцю в костюмі страуса.

Також портал "Знай.uа" писав, що Париж змусив Ратаковськи засвітити труси.