У суботу, 9 лютого, стартував перший півфінал національного відбору на Євробачення - 2019. У цьому році всесвітній пісенний конкурс прийме ізраїльська столиця Тель-Авів, після перемоги ізраїльської співачки Netta в 2018. У Мережі запустили пряму трансляцію

Vera Kekelia виступає третьою. Вона вперше виступає на великій сцені соло, передає НВ.style

НАЦВІДБІР НА ЄВРОБАЧЕННЯ: ПРЯМА ТРАНСЛЯЦІЯ

Данилко між піснею і номером відчув дисонанс. До речі, режисером номера став Семен Горов. Джамалі пісня сподобалася, але вона порадила співати в більш низької тональності. Євген Філатов запідозрив, що соліст хвилювався. Він оже відчув дисонанс між номером і піснею.

Український відбір на Євробачення 2019 веде Сергій Притула, який виступає ведучим конкурсу вже втретє.

Популярні новини зараз

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Оцінювати виступи українських артистів будуть переможниця Євробачення 2016 року, співачка Джамала, продюсер Євген Філатов, а також Андрій Данилко, який зайняв друге місце на "Євробаченні" в 2007 році.

Трансляцію національного відбору на Євробачення 2019, вже за традицією, проводять відразу два українських телеканали - СТБ і UA:ПЕРШИЙ..

Нагадаємо, в ході національного відбору члени журі разом з глядачами обере артиста і разом з тим конкурсну пісню, з якою Україна поїде на Євробачення 2019 в Ізраїлі.

Також нагадаємо, що в Києві стартував національний відбір на Євробачення. Опублікований повний список учасників.

Про це повідомляють українські ЗМІ. Відомо, що прямий ефір першого півфіналу Національного відбору почнеться в 19:00 на телеканалах UA: Перший і СТБ.

Як відомо, у першому турі за право вийти у фінал відбору будуть змагатися 8 учасників: група The Hypnotunez - лідер Гера Луидзе, з піснею "Hey"; LETAY - музикант Ілля Резніков, з піснею "Мила моя"; співачка VERA KEKELIA - з піснею "Wow"; група ЦеШо - з піснею "Hate"; група YUKO - з піснею "Galina Guliala"; Maruv - співачка Анна Корсун, з піснею "For you"; група Brunettes Shoot Blondes - соліст Андрій Ковальов з піснею "Houston"; BAHROMA - фронтмен Роман Бахарєв, з піснею "Назавжди-Назавжди".

Також відомо, що другий півфінал Нацвідбору відбудеться 16 лютого. Хто з артистів буде представляти Україну на Євробаченні в Ізраїлі, стане відомо у фіналі Нацвідбору 23 лютого.

Нагадаємо, трансгендер з "Топ-модель по-українськи" лягла під ніж: моторошні кадри перевтілення з операційної.

Як повідомляв Знай.uа, Лазарєв трусне старовиною на Євробаченні від Росії.

Знай.uа писав, Джамала повідомила важливу інформацію про Євробаченні 2019, але шанувальники дивляться на її декольте.