Скандальна російська співачка, телеведуча, а віднедавна підприємець Ольга Бузова обожнює всіляко привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Цього разу Оля вирішила показати своїм численним шанувальникам фото, на якому позує в оточенні квітів і подарунків після концерту.

На фотографії артистка з'явилася в чорному вбранні з плюшевим ведмедиком у руках. Ольга присіла серед величезних букетів, які їй, мабуть, подарували на концерті. Волосся зірки укладене в красиву зачіску, а на її обличчі яскравий макіяж. У підписі до фотографії Бузова розповіла про те, що захворіла. Однак не всі фанати шкодують зірку, деякі пригадують їй, як вона фотографувалася в купальнику на снігу.

"Я не жаліюся, але так сталося, що вчора я дуже сильно захворіла. Не хочу навіть говорити, як я себе відчувала весь день, не було сил навіть встати з ліжка... але я розуміла, що не можу не вийти до Вас, знаючи, як всі чекали мій виступ в @iloveoblaka. А як я чекала зустрічі з вами і готувалася, зібрала всю волю в кулак, плюс колосальна допомога професіоналів, і я змогла дати концерт. Ще раз хочу сказати, що сцена і Ви – мої ліки, спасибі величезне за підтримку #моилюдивсегдасомной. Відразу після виступу поїхала додому, зараз лежу, п'ю чай, дивлюся всі ваші відео і сторіс, і не вірю, що я змогла. Дякую за море квітів і подарунків... Я просто люблю Вас. Завжди Ваша, Оля", - написала Бузова.

Шанувальники не втрималися і почали бурхливо обговорювати нову публікацію на сторінці Олі. Люди нагадали Бузовій, як попереджали її не бігати майже голою по морозу, а вона не слухала. Інші ж просто бажають своїй улюблениці швидше одужувати.

Нагадаємо, Бузова на Мальдівах повторює подвиги Волочкової.

Популярні новини зараз

Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн

Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне"

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Бузова показала засмаглі булочки на гірськолижному курорті.

Також портал "Знай.uа" писав, що Бузова вкрала головну фішку Волочкової, і це не шпагат.