Відома українська співачка Настя Каменських опублікувала відео з маленьким фанатом своєї творчості. Про це пише Clutch.

Останнім часом Настя Каменських часто підігріває чутки про її роман з колишнім колегою Потапом. Користувачі почали підозрювати, що пара давно перебуває у шлюбі і навіть чекає на спільну дитину. Правда, самі знаменитості воліють не коментувати своє особисте життя.

Так, на офіційній сторінці в Instagram Насті Каменських з'явився відеоролик з малюком, якого вже нарекли найвідданішим фанатом її творчості.

"Перший раз у машині почув цю пісню і все!!! Кохання!!! Просить увесь час. Що за магія? Найвідданіший фанат Насті Каменських", – підписано відео.

Популярні новини зараз

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним"

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Показати ще

Користувачі у комментарях милуються карапузом і бажають Насті скоріше обзавестися своїми дітьми.

"Ой, який маленький! З такими танцями він взагалі підросте і буде жіночі серця викрадати! Маленький донжуан! Моє серце вже вкрав, ха-ха", "Настуся, коли записувала цю пісню, навіть не уявляла, що під неї будуть танцювати такі крихітки в памперсах! Вся принадність музики!", "Ой, вам би вже своїх скоріше народити! Щоб ми вашим малюком могли милуватися" – коментують користувачі соціальних мереж.

Каменських

Нагадаємо, відома українська співачка Настя Каменських, яка нині виступає під псевдонімом NK, продовжує засмучувати шанувальників відверто вульгарними знімками. Цього разу артистка опублікувала на своїй сторінці в Instagram пікантний знімок, на якому показала оголені сідниці.

Раніше Знай.uа повідомляв, українська співачка Настя Каменських, яка за останніми чутками вагітна від Потапа, опублікувала відео про свої пригоди у Лас-Вегасі. Нещодавно в Instagram-акаунті Насті Каменських з'явився анонс її нового блогу на YouTube.

Також Знай.uа писав, cпівачка Настя Каменських поділилася зворушливим сімейним відео і вперше показала фанатам своїх батьків. На кадрах Настя і її батько дуріють, сміються і приміряють маски Snapchat.