Виявляється, в житті популярної української співачки відбувалися і страшні моменти: жінці погрожували завершенням кар'єри і домагалися.

У новому інтерв'ю для проекту «Отдушівдушу» відома співачка Оля Цибульська зізналася, що одного разу їй пропонували гроші за секс. Владний чоловік був частим гостем концертів співачки, куди приходив зі своєю дружиною. Через спільних знайомих шанувальник він добув номер телефону Цибульської, а після того як вона перестала брати слухавку - закидав повідомленнями. Інформацію надав портал "Clutch".
«Писав, що я не розумію від чого відмовляюся і що він« буде наполягати ». Я відповіла, що в його віці потрібно наполягати шишки на спирту і втирати в поперек »- згадує Оля.

Втім, домагання не припинилися після протистояння співачки. Більш того, після відмовила впливовий «шанувальник» погрожував назавжди завершити кар'єру співачки і робив для цього все можливе.

«Через його образи мене банили в проектах, розпускали всілякі чутки», - зізналася Цибульська.

Популярні новини зараз

З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію

Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році

Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Показати ще

Однак, незважаючи на численні погрози на свою адресу, артистка не зрадив свої переконання. «Головне, що я не хотіла плюнути в своє відображення», - прокоментувала свою позицію смілива Оля Цибульська.

Нагадаємо, раніше "Знай.ua" повідомляв про те, що популярна українська співачка Оля Цибульська зробила чергову заяву шанувальникам в рамках свого Insta-блогу. Про це повідомляє журнал "Clutch". Цибульський повідала шанувальникам, що виснажлива знімальний і концертний графік занадто згубно вплинула на стан волосся, тому тепер Оле доводиться щотижня робити неймовірно болючі вітамінні ін'єкції в голову за спеціальним рецептом.

Також "Знай.ua" писав про те, як українська співачка і телеведуча Ольга Цибульська привітала свого сина з Днем народження. Повідомлення про це вона опублікувала на своїй особистій сторінці в Instagram. Оля Цибульська розповіла, що весь 2014 рік їй довелося бігати вагітної дівчинкою і в 4 ранку прокидатися на ефіри. Співачка зазначила, що від моменту, коли дізналася про вагітність, вона впевнено чекала сина. "Сьогодні нашому синові 4 роки. Перед сном він сказав, що має мрію, щоб я спекла йому рибку і зварила Вермішельки, а тато прочитав Гаррі Поттера. Збулося. Поки твоя дитина ще малюк - ти всесвіт і чарівник. Це так швидко проходить. Хочеться запомніть'закладку кожну секунду. Які ми батьки - покаже час. Чарівники ми, як каже Нестор, - суперові. Будь здоров, синку! І нехай чудеса трапляються щодня. Бо найбільше моє чудо - це Ти. Вітайте мого Нестора. Все передам ",
- прокоментувала фотографію з малюком Ольга Цибульська.