Популярна українська співачка Оля Цибульська зробила чергову заяву шанувальникам в рамках свого Insta-блогу. Про це повідомляє журнал "Clutch"

Цибульський повідала шанувальникам, що виснажлива знімальний і концертний графік занадто згубно вплинула на стан волосся, тому тепер Оле доводиться щотижня робити неймовірно болючі вітамінні ін'єкції в голову за спеціальним рецептом.

«Думаю, що ботокс, який колють собі інші зірки - це просто квіточки порівняно з ЦИМ» - сміливо заявила Цибульська.

«Оля, ти сильна жінка! Респект »,« Красуня! Краса вимагає жертв »,« Я теж проходила і втратила свідомість на другий процедурі. Оля, ви крута! »- коментують здивовані шанувальники.

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", папарацці вдалося зловити популярного британського актора Орландо Блума разом з подругою Кеті Перрі та 8-річним сином Флінном під час відпочинку в боулінг-клубі. Про це пишуть таблоїди і публікують фото. Журналісти відзначають, що коли Флінн Блум був улюбленцем папараці і, приблизно як зараз дочка Ірини Шейк і Бредлі Купера Лея, регулярно ставав героєм милих фотосюжетів. Однак після розставання батьків хлопчик на довгий час випав з поля зору фотографів. Як хлопчик виглядає зараз, можна побачити тільки на рідкісних і випадкових кадрах. Папарацці вдалося зняти якраз такий випадок: Флінна разом з татом і його дівчиною Кеті Перрі "зловила камера" під час походу в розважальний центр Pine Bowling в Студіо Сіті.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Також "Знай.ua" писав про те, що відома американська співачка заявила про те, що дві прийомні доньки-близнючки дають їй сили жити, а також виклала відео в Instagram, на якому Естер і Стелла виконують фристайл. Мадонна дуже любить ділитися фотографіями і відео своїх дітей на сторінках в Instagram. До речі, нестаріюча співачка є активним користувачем соціальної мережі і намагається ділитися новими фотографіями кожен день.

Крім того, "Знай.ua" писав про те, що недавно Ірина по-царськи винагородила терпіння своїх шанувальників, які не втрачали надію і пильно стежили за її сторінкою, в надії побачити щось "гаряченьке". І таки дочекалися.