Відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка дійшла до фіналу шоу "Танці з зірками", але не перемогла в ньому, часто ділиться з підписниками в Instagram новими фото та новинами зі свого зіркового життя. Так, в цей раз Леся опублікувала нові фото, на яких постала перед шанувальниками у загадковому образі.

На фото, яке з'явилося в записі зірки, вона позує в паризькому аеропорту, сидячи біля вікна зі своїм багажем. Леся постала на огляд публіки у вузьких сірих джинсах і чорній толстовці з текстовим принтом, поверх якої накинула чорну курточку. На її ногах білі кросівки, на голові великі навушники. Волосся телезірки розпущене, а на її обличчі легкий макіяж і втома.

У підписі до фотографії Леся Нікітюк написала: "Обожнюю аеропорти! Шарль-де-Голль май фейворіт після Борисполя. Коротко: Леся, магазини, круасани... і улюблена музика в навушниках Sony від @allo". Геолокація до фото свідчить про те, що вони були зроблені в паризькому аеропорту. Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нові фото телезірки. Фолловери засипають Нікітюк компліментами і побажаннями, а деякі навіть заздрять її подорожам.

"Красуня", "А що у навушниках грає?", "Яку музику любиш слухати, якщо не секрет?", "Ви прекрасні, у вас дуже добре серце", "Мілашка", "Клас. А який же найгірший аеропорт, у вас величезний досвід?", "Просто, у Вас там не було нічної пересадки ще, а так, Шарль-Де-Голь прекрасний!", "Мій улюблений аеропорт, моє улюблене місто", "Яка гарна", "Прекрасні спогади залишилися від аеропорту Шарль де Голль!", "Приємного польоту", "Класна така!", "Позитивна прекрасна людина!", "Леся, ти така чудова", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, яскрава Леся Нікітюк затьмарила Карпати зеленою шубою.

Популярні новини зараз

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк затьмарила Дубай сміливим образом.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк зайнялася улюбленою справою в аеропорту.