Відомий російський співак, кумир мільйонів дівчат-підлітків 90-х Діма Білан часто тішить шанувальників новими фотографіями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Співак не втомлюється підігрівати інтерес фоловерів до свого життя і в цей раз показав кадр з закулісся зустрічі з блогерами.

На фотографії, яка з'явилася в записі артиста, він постав на огляд публіки в компанії двох дівчат і хлопця – всі вони мило посміхаються і притискаються один до одного. При цьому самого Діми Білана майже не видно у цьому невеликому натовпі. На передньому плані видно світловолосу дівчину в чорному топіку з прозорою накидкою зверху. Вона притискається до артиста і посміхається в камеру. Також в компанії Білана стоїть інша дівчина в яскравому вбранні з розпущеним світлим волоссям. А поряд з нею стоїть хлопець в окулярах у строкатому костюмі і з яскравим волоссям.

У підписі до фотографії Діма Білан написав: "Герої інтернет-простору на моїй #планетабилан! Було круто! @gan_13_ @tatarkafm!) Скоро у @klavacoca у влозы!) #білан #димабилан". Шанувальники відомого артиста не пройшли повз і почали активно обговорювати його нову публікацію.

"Таке ярке, життєрадісне фото після тріумфального виступу! Дивитися одне задоволення. Діма, не перестаю захоплюватися народженням вашої планети і те, як чудово було поставлено кожен номер", "Відмінного виступу Вам, Діма на Big Love Show в Санкт-Петербурзі! Удачі! Запаліть так, як вмієте тільки Ви", "Дуже гарні", "Дім, що думаєш з приводу повторної участі Лазарєва на Євробачення? Ви раді за нього?", "Просто чудове шоу, я в захваті", "Діма Білан, ти найкращий у світі чоловік!", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Діма Білан переманив "наречених" Єгора Кріда і добре з ними відірвався.

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що нові фото Діми Білана не на жарт налякали його фанаток.

Також портал "Знай.uа" писав, що Діма Білан записав відео, в якому розповів всю правду про ДТП.