Відомий український шоумен Андрій Джеджула прокоментував інцидент із неправильно прикаркованим авто, коли йому насипали на капот сміття через те, що шоумен перекрив прохід перехожим.

Коментар телеведучого публікують українські ЗМІ.

"Герой парковки" зізнався, що змушений залишати машину в недозволеному місці, оскільки біля його будинку не вистачає місць для паркування. Тому поставив авто на узбіччі, поруч із зупинкою громадського транспорту, що явно не сподобалося пішоходам.

Популярні новини зараз

З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ

Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

"У мене стаж водіння з 18 років, і знаю точно, як поставити машину, щоб не заважати пішоходам. На тому кутку я нікому не заважав, відстань до зупинки більше двох метрів. Машину там залишаю в рідкісних випадках і швидше від безнадії, тому що паркування підземної немає, за місця постійно війна. Штук 6-7 автомобілів ночують на постійній основі. Тут вдень ​​стихійний ринок. Крім того, поруч лікарня, багато хто залишає автомобілі навпроти будинку, коли приїжджають туди. Якщо ти не приїхав в 5 вечора з роботи, то машину не залишиш, будеш робити десять кіл, стояти чекати, поки хтось виїде. При моєму способі життя і нічних роботах я приїжджаю вночі, той кут був єдиним порятунком. О 8 ранку у мене тренування, і я машину свою прибрав. Кому я міг заважати в 6-8 ранку?", - обурюється Джеджула.

Однак очевидці кажуть, що Андрій досить часто ставить машину в цьому місці, заважаючи пішоходам і порушуючи правила.

Джуджула у свою чергу зізнався, що не вперше порушує правила. Раніше він паркував машину в недозволеному місці, за що платив штраф.

Нагадаємо, український шоумен Андрій Джеджула, який нещодавно відгуляв пишне весілля, показав, як підріс його син.

Як повідомляв раніше Знай.ua, колишня дружина новоспеченого нареченого Андрія Джеджули співачка Санта Дімопулос заявилась на весілля ведучого.

Також Знай.ua писав про те, що відомий шоумен і актор Андрій Джеджула вирішив розпрощатися з холостяцьким життям.