Українці активно обговорюють кліп українського гурту "ЦеШо" до пісні Hate, з якою музиканти хочуть позмагатися за право представляти Україну на Євробаченні-2019.

Про це повідомляють ЗМІ та публікують відео на пісню гурту.

Трек "Ненависть" повен сарказму. Основою пісні, судячи з усього, стало відображення сучасного суспільства, в якому так популярні критика, радикалізм і упередження. У мережі пісня викликала справжній фурор, однак українці припустили, що через текст у музикантів немає шансів потрапити на головний пісенний конкурс Європи.

Популярні новини зараз

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Показати ще

"Я проти радикалізму. Я проти пацифізму. Я проти націоналізму. Я проти патріотизму. Я проти демократії. Я проти всього. Я ненавиджу тебе. Ти ненавидиш мене", — співають у треці енергійні "ЦеШо", акомпануючи собі на віолончелі, контрабасі, акордеоні й духових інструментах.

Пісню гурту назвали справжнім шедевром, однак водночас її авторам передбачили провал на Національному відборі через політику конкурсу, яка "дбає про мир, любов, няшність і рівноправність". Українці вважають, що підтекст пісні почують не всі, а сприймати буквально її не можна.

"Потужно! Так тримати! І чхати на "неформат" і стереотипи!", "Молодці, підняли таку важливу тему. Шкода, що на Євробачення таке не пропустять, там малина і квіточки", "Красунчики, пісня просто супер. Як ніколи актуальна", "Дуже круто, але, на жаль, там її не зацінять", "Енергетика космічна, буду вболівати за вас", - пишуть у коментарях коментарях.

Варто нагадати, що гурт "ЦеШо" виступить під номером 4 у першому півфіналі Національного відбору вже в суботу, 9 лютого.

Нагадаємо, Україна нарешті визначила із артистами, котрі будуть брати участь у цьогорічному Національному відборі на "Євробачення 2019".

Сергій Притула, ведучий Національного відбору на "Євробаченні 2019"

22 січня відбулося традиційне жеребкування, яке визначить порядок виступів конкурсантів у півфіналах.

Як повідомляв раніше Знай.ua, популярна українська співачка, солістка гурту KAZKA Олександра Зарицька стривожила фанатів новим емоційним постом, в якому поділилася своїми думками та хвилюваннями з приводу майбутнього виступу на Нацвідборі на "Євробачення 2019".

Також Знай.ua писав про те, що на співочому конкурсі Євробачення-2019 Російську Федерацію представлятиме Сергій Лазарєв.